ΦΗΜΗ: Στις 3 Ιουνίου το event του PlayStation 5

Έμπιστη πηγή αποκαλύπτει
27 Μαΐου 2020 19:21
ΦΗΜΗ: Στις 3 Ιουνίου το event του PlayStation 5

Πριν μερικές ώρες σας ενημερώσαμε πως η επίσημη ιστοσελίδα του PlayStation 5 ενημερώθηκε με ολοκαίνουργιες πληροφορίες, αφήνοντας να εννοηθεί πως η μεγάλη αποκάλυψη της κονσόλας είναι προ των πυλών. Τώρα, οι έμπιστοι δημοσιογράφοι του χώρου Jason Schreier και Takashi Mochizuki μεταφέρουν πως η Sony έχει προγραμματίσει το event του PS5 για τις 3 Ιουνίου.

Πρόκειται για ένα ψηφιακό event, στο οποίο η εταιρία θα παρουσιάσει τα επόμενης γενιάς παιχνίδια του PS5. Το ρεπορτάζ επισημαίνει ωστόσο πως η Sony δε σκοπεύει να αποκαλύψει και την τελευταία λεπτομέρεια σε αυτό το σόου και έτσι ενδέχεται να ακολουθήσουν και άλλα σχετικά events στις επόμενες εβδομάδες ή τους επόμενους μήνες. Φυσικά, τα πλάνα ενδέχεται να αλλάξουν μέχρι και την τελευταία στιγμή, αφού η κατάσταση με την πανδημία έχει αλλάξει αρκετά τα δεδομένα.

Αυτή αναμένεται να είναι η πρώτη ουσιαστική παρουσίαση του PS5 για το ευρύ κοινό, αφού μέχρι στιγμής από την ίδια τη Sony έχουμε δει μόνο το λογότυπο, το χειριστήριο και τις τεχνικές προδιαγραφές. Στην αντίπερα όχθη, η Microsoft έκανε την αρχή το Δεκέμβριο στα Game Awards και από το Μάιο μέχρι την κυκλοφορία του Xbox Series X θα πραγματοποιεί ένα event κάθε μήνα.