Gameplay από το preview build του Project CARS

Και συγκεκριμένα από την Xbox One έκδοση
04 Μαΐου 2015 16:09
Gameplay από το preview build του Project CARS

Δημοσιεύτηκε στο YouTube, από το κανάλι Team VVV, ένα gameplay video του Project CARS από το τελικό preview build της Xbox One έκδοση, συνολικής διάρκειας 17 λεπτών με αποτέλεσμα να μάθουμε διάφορες τεχνικές πληροφορίες για τον τίτλο.

Αρχικά φαίνεται πως ο καιρός μεταβάλλεται κατά την διάρκεια του αγώνα, αφού στο βίντεο βλέπουμε σύννεφα τα οποία με τη πάροδο του αγώνα δημιουργούν ομίχλη. Επιπλέον η κάμερα του παιχνιδιού αλλάζει ανάμεσα σε cockpit, hood, τρίτου προσώπου, ενώ η κινηματογραφική είναι διαθέσιμη μόνο στα replay των αγώνων. Επίσης, δεν υποστηρίζονται τα Impulse Triggers στην Xbox One έκδοση, ενώ η ευαισθησία στην αλλαγή κατεύθυνσης του αυτοκινήτου αλλά και στη πίεση του γκαζιού λειτουργεί καλύτερα στην κονσόλα της Microsoft παρά στο PS4 με τον σχολιαστή να δηλώνει ότι έχει αφιερώσει αρκετές ώρες gameplay και στις δύο κονσόλες ώστε να μπορεί να προχωρήσει στην σύγκριση.

Το Project CARS το οποίο αρχικά ανακοινώθηκε το 2013 και έχει πάρει αρκετές αναβολές, έχει προγραμματιστεί ώστε να κυκλοφορήσει στις 8 Μαίου για τα PC, PS4 και Xbox One. 

Tags: