Η επίσημη ιστοσελίδα του PS5 ενημερώθηκε με νέες πληροφορίες

Προ των πυλών η μεγάλη αποκάλυψη;
26 Μαΐου 2020 23:29
Η επίσημη ιστοσελίδα του PS5 ενημερώθηκε με νέες πληροφορίες

Λένε πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Σίγουρα τον τελευταίο καιρό οι ενδείξεις πως η μεγάλη αποκάλυψη του PlayStation 5 συσσωρεύονται και τώρα λάδι σε αυτή τη φωτιά έρχεται να ρίξει η ίδια η Sony.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ενημέρωσε την επίσημη ιστοσελίδα του PS5, προσθέτοντας νέες πληροφορίες. Η ελληνική έκδοση της σελίδας αναφέρει τα εξής:


Το PlayStation® 5 θα είναι σύντομα κοντά μας

Κυκλοφορεί τα Χριστούγεννα του 2020

Ασύλληπτη ταχύτητα

Τιθασεύστε την ισχύ μιας προσαρμοσμένης CPU, GPU, και ενός δίσκου SSD με ενσωματωμένο σύστημα I/O που ξαναγράφει τους κανόνες των δυνατοτήτων της κονσόλας PlayStation.

Εκπληκτικά παιχνίδια

Απολαύστε απίθανα γραφικά και χρησιμοποιήστε τις νέες λειτουργίες του PS5™.

Συναρπαστική καθηλωτική εμπειρία

Ανακαλύψτε μια πιο βαθιά εμπειρία gaming με υποστήριξη απτικών εντολών, προσαρμοσμένων ενεργοποιήσεων και τεχνολογία ήχου 3D Audio.


Το αξιοσημείωτο είναι πως οι παρατηρητικοί χρήστες του ResetEra ανακάλυψαν και ένα κομμάτι στον κώδικα της ιστοσελίδας που είναι απενεργοποιημένο. Πιθανότατα η Sony, λοιπόν, ετοιμάζεται ώστε να προβεί σε αποκαλύψεις και ετοιμάζει την υποδομή έτσι ώστε η ιστοσελίδα της να ενημερωθεί ακαριαία.

Τους τελευταίες μήνες έντονη φημολογία θέλει το μεγάλο event της αποκάλυψης του PlayStation 5 να λαμβάνει χώρα στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου. Πρόκειται για πληροφορίες που σας είχαμε επιβεβαιώσει και εμείς με βάση τα όσα ακούσαμε από τις δικές μας πηγές. Όπως όλα δείχνουν πλέον, η Sony πράγματι είναι έτοιμη να σηκώσει την αυλαία, επομένως μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.