Δοκιμάστε δωρεάν το Star Citizen μέχρι το τέλος του μήνα

Ξεκίνησε η νέα προωθητική καμπάνια
26 Μαΐου 2020 16:28
Δοκιμάστε δωρεάν το Star Citizen μέχρι το τέλος του μήνα

Το Star Citizen είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο φιλόδοξα εγχειρήματα στην gaming βιομηχανία, αφού υπόσχεται να φέρει έναν τεράστιας κλίμακας κόσμο προς εξερεύνηση και πολλές εντυπωσιακές τεχνολογίες. Τώρα, η ομάδα ανάπτυξης Cloud Imperium Games δίνει τη δυνατότητα σε όλους να δοκιμάσουν δωρεάν το project της.

Συγκεκριμένα, έχει ξεκινήσει το Invictus Launch Week, ένα ειδικό “Free Fly” event που θα ολοκληρωθεί την πρώτη μέρα του Ιουνίου. Περισσότερες πληροφροίες για αυτό θα βρείτε εδώ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να δοκιμάσετε δωρεάν το παιχνίδι είναι να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό και να το κατεβάσετε πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το Star Citizen έκανε το ντεμπούτο του το 2012 στο Kickstarter, ως πνευματικός διάδοχος της αγαπημένης Wing Commander σειράς του Chris Roberts. Το παιχνίδι μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει χρηματοδότηση 287 εκατομμύριων δολαρίων από την κοινότητα. Ο τίτλος σύμφωνα με τα αρχικά πλάνα θα κυκλοφορούσε το 2014, αλλά οκτώ χρόνια μετά την αρχική του αποκάλυψη βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο.

Tags: