Το Project GG θα είναι το πιο διαφορετικό παιχνίδι της Platinum

Τι ετοιμάζει η ομάδα ανάπτυξης;
25 Μαΐου 2020 18:43
Το Project GG θα είναι το πιο διαφορετικό παιχνίδι της Platinum

Τον περασμένο Φεβρουάριο η δημοφιλής ομάδα ανάπτυξης Platinum Games ανακοίνωσε το επόμενό της παιχνίδι. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε το 'Project GG' που ουσιαστικά είναι βασισμένο στην superhero τριλογία των Viewtiful Joe και The Wonderful 101. Από την ανακοίνωσή του και έπειτα δεν είχαν αποκαλυφθεί περισσότερες πληροφορίες, παρά μόνο ένα teaser trailer και ότι μιλάμε για ένα action παιχνίδι.

Τώρα, η Platinum σπάει τη σιωπή της στο VGC και μοιράζετε μερικά στοιχεία για το παιχνίδι. Όπως μεταφέρει η ίδια θα δούμε κάτι εντελώς διαφορετικό απ' αυτά που έχουμε συνηθίσει, όσον αφορά τον σχεδιασμό.

Συγκεκριμένα, ο Atsushi Inaba της Platinum Games μετέφερε:

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε τη μέση του σχεδιασμού και είναι κάτι που δεν έχετε δει ξανά. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι το έχουν πει αυτό στο παρελθόν, αλλά το παιχνίδι στο οποίο δουλεύουμε είναι πραγματικά διαφορετικό απ' οτιδήποτε άλλο έχετε δει.

Ακόμη και για τους βετεράνους προγραμματιστές μας είναι κάτι που δεν έχουν σχεδιάσει στο παρελθόν. Από άποψη σχεδιασμού είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι από αυτό που ετοιμάζουμε.

Στο παρελθόν, ο Inaba είχε εκφράσει τον ενθουσιασμό του για ένα παιχνίδι που είχε στα σκαριά η Platinum, το οποίο «θα άλλαζε όλο το genre». Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν μιλάμε για το Project GG ή για κάποιο άλλο παιχνίδι.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ξανά το teaser trailer του Project GG που δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο.