Έτσι θα δουλεύουν οι ραπ μονομαχίες του Assassin's Creed Valhalla

Ρήμα για χρήμα;
25 Μαΐου 2020 08:59
Έτσι θα δουλεύουν οι ραπ μονομαχίες του Assassin's Creed Valhalla

Πάντα τα παιχνίδια της σειράς Assassin’s Creed προσπαθούν να μεταφέρουν όσο πιο πιστά είναι εφικτό τη χρονική περίοδο στην οποία λαμβάνουν χώρα τα γεγονότα τους. Το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και το επερχόμενο Assassin's Creed Valhalla. Γι’ αυτό το λόγο το παιχνίδι θα έχει ραπ μονομαχίες. Ναι, καλά διαβάσετε.

Ο λόγος που το Valhalla θα σας δίνει τη δυνατότητα να…ραπάρετε είναι απλός. Το ‘Flyting’, όπως ονομάζεται ιστορικά, είναι πρακτικά μια ανταλλαγή προσβολών σε στιχάκια με ομοιοκαταληξία που υπήρχε στην αγγλοσαξονική περίοδο και το συναντάμε μέχρι και στη σκανδιναβική μυθολογία. Το παιχνίδι, λοιπόν, θα έχει τη δική του εκδοχή.

Τώρα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Assassin's Creed στο Twitter, ο director του Valhalla, Ashraf Ismail, συνέχισε να λύνει τις απορίες της κοινότητας και έτσι ξεκαθάρισε πως θα λειτουργεί και το εν λόγω χαρακτηριστικό. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Το ‘Flyting’ είναι κάτι που έκαναν εκείνη την περίοδο τόσο στη νορβηγική πλευρά όσο και στη σαξονική πλευρά της Αγγλίας. Ήταν ένα από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα που μπορούσες να κάνεις όταν κάθεσαι στην αίθουσα του φαγητού. Οι άνθρωποι ξεκινούσαν να πίνουν και να προσβάλουν ρυθμικά ο ένας τον άλλο για να διασκεδάζει το πλήθος γύρω τους. Βασίζεται στην ιστορία. Υπάρχει μάλιστα και μια ιστορία που αυτό συνέβη μεταξύ του Thor και του Odin, στην οποία ο Odin καταστρέφει τον Thor με τις προσβολές του.

Θέλαμε οπότε να πειραματιστούμε με αυτό, αφού είναι μέρος της περιόδου και της κουλτούρας. Οπότε θα αντιμετωπίζετε κάποιον ή θα προκαλούν τον Eivor. Θα τον προσβάλουν και ο Eivor θα πρέπει να βρει μια απάντηση. Θα έχετε πολλαπλές επιλογές μπροστά σας και θα πρέπει να βρείτε τη σωστή που ταιριάζει με την προσβολή και έχει το σωστό ρυθμό.

Υπάρχουν και μερικά ακόμη πράγματα που σχετίζονται με αυτό, αφού θα βγάζετε κάτι απ’ αυτές τις μονομαχίες. Θα αποκαλύψουμε όμως τις λεπτομέρειες αργότερα.

Παρακάτω ακολουθεί η σχετική δημοσίευση:

To Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020 για τα Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia και τα Windows PC αποκλειστικά μέσα από τα Epic Games Store και Uplay.