Το Valorant έτοιμο για να σας "κολλήσει" από τον Ιούνιο

Κλείδωσε η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας
21 Μαΐου 2020 20:02
Το Valorant έτοιμο για να σας "κολλήσει" από τον Ιούνιο

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η closed beta του Valorant, σπάζοντας ρεκόρ στο Twitch, η Riot Games είναι πλέον έτοιμη για την τελική κυκλοφορία του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, η ομάδα του League of Legends αποκάλυψε πως το Valorant θα είναι έτοιμο για να σας 'κολλήσει' στις οθόνες τον Ιούνιο.

Το competitive 5v5 tac shooter θα κυκλοφορήσει για τους παίκτες σε όλο τον κόσμο στις 3 Ιουνίου. Οι λογαριασμούς όσων έπαιξαν στη beta θα δεχθούν reset, ενώ ο τίτλος θα εμπλουτιστεί και με νέο περιεχόμενο για το λανσάρισμά του.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου που μας παραχωρήθηκε και το οποίο περιλαμβάνει περισσότερες πληροφορίες:

Αθήνα, 21 Μαΐου 2020 – Η Riot Games ανακοίνωσε σήμερα πως το πολυαναμενόμενο character-based tactical shooter video game, VALORANT, θα κυκλοφορήσει δωρεάν στις 2 Ιουνίου 2020 σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Την χρονική περίοδο μέχρι τις 2 Ιουνίου και συγκεκριμένα στις 28 Μαΐου θα ολοκληρωθεί και η - χωρίς προηγούμενο- δημοφιλής closed beta του παιχνιδιού,  επιτρέποντας στην ομάδα της Riot να κάνει reset τους λογαριασμούς των παικτών, να προβεί σε διορθώσεις με νέο περιεχόμενο και να προετοιμαστεί για την έναρξη της παγκόσμιας κυκλοφορίας του. Με την επίσημη εκκίνησή του VALORANT, οι οπαδοί του competitive 5v5 tac shooter θα κάνουν μια νέα αρχή από την ίδια γραμμή εκκίνησης, ανταγωνιζόμενοι παίκτες σε όλο τον κόσμο.

«Στόχος μας πάντα, ήταν να φέρουμε το VALORANT σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, όσο το δυνατόν συντομότερα, οπότε θεωρούμε πως θα είμαστε έτοιμοι για αυτό στις 2 Ιουνίου», δήλωσε η Anna Donlon, Executive Producer του VALORANT στη Riot Games. «Η ομάδα ανυπομονεί να ξεκινήσει την επί δεκαετίες δέσμευσή μας για την εξυπηρέτηση της παγκόσμιας κοινότητας του VALORANT. Αυτή είναι μόνο η αρχή του κοινού ταξιδιού μας.»

Ενισχύοντας το επίπεδο δέσμευσής της προς τους παίκτες, η ομάδα του VALORANT θα προσφέρει νέο περιεχόμενο, ένα νέο game mode, ένα νέο πράκτορα και ένα νέο χάρτη κατά το λανσάρισα. Για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση από gamers, η Riot έχει δώσει επίσης προτεραιότητα στην εγκατάσταση server σε νέες περιοχές όπως, η Ατλάντα, το Ντάλας, το Λονδίνο, η Μαδρίτη και η Βαρσοβία, προκειμένου να μειωθεί ο λανθάνων χρόνος για τους παίκτες του VALORANT. Νωρίτερα, η Riot Games απέδειξε τη δέσμευσή της προς την παγκόσμια κοινότητα, δίνοντας προτεραιότητα στην ανάπτυξη της Closed Beta του παιχνιδιού σε χώρες σε όλο τον κόσμο, παρά τις απρόσμενες παγκόσμιες προκλήσεις που προέκυψαν από την πανδημία του COVID-19.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.PlayVALORANT.com