Το GTA V έφτασε τις 130 εκατομμύρια πωλήσεις – Νέο ορόσημο και για το Red Dead Redemption 2

Νέα στατιστικά για τους τίτλους της Take-Two
21 Μαΐου 2020 12:38
Το GTA V έφτασε τις 130 εκατομμύρια πωλήσεις – Νέο ορόσημο και για το Red Dead Redemption 2

Η Take-Two Interactive αποκάλυψε τα αποτελέσματά της για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2020. Στο πλαίσιο αυτό μάθαμε ότι το Grand Theft Auto V πλέον έχει πουλήσει περισσότερα από 130 εκατομμύρια. Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο για το απίστευτα δημοφιλές παιχνίδι της Rockstar Games. Τον Φεβρουάριο σας είχαμε ενημερώσει πως το GTA V είχε πουλήσει 120 εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο προηγούμενο τρίμηνο ο τίτλος έφτασε στα χέρια ακόμη 10 εκατομμυρίων παικτών.

Συγχρόνως μαθαίνουμε πως και το Red Dead Redemption 2 τα πηγαίνει εξαιρετικά και έτσι έφτασε πλέον τις 31 εκατομμύρια πωλήσεις. Φανταστική είναι και η πορεία του NBA 2K20, το οποίο έχει φτάσει τις 12 εκατομμύρια πωλήσεις, με την Take-Two να προβλέπει πως οι συνολικές του πωλήσεις και τα έσοδα από τις επαναλαμβανόμενες καταναλωτικές δαπάνες θα είναι υψηλότερα από οποιονδήποτε άλλο αθλητικό τίτλο της 2Κ.

Συνεχίζοντας, το Borderlands 3 έχει πουλήσει πλέον πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα, αύξηση της τάξεως του 50% σε σχέση με τις πωλήσεις Borderlands 2 σε αντίστοιχο διάστημα από την κυκλοφορία του. Τέλος, οι πωλήσεις του Outer Worlds πλέον έχουν ξεπεράσει τα 2.5 εκατομμύρια, ενώ το Mafia III έφτασε τα 7 εκατομμύρια.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα οικονομικά αποτελέσματα της Take-Two πατώντας εδώ. Συνολικά, η εταιρία είδε μεγάλη αύξηση στους περισσότερους δείκτες της, με την πανδημία να βοηθά δραματικά τις ψηφιακές πωλήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρία σημειώνει ότι το 2021 θα είναι μια πιο ‘ελαφριά’ χρονιά όσον αφορά τις νέες κυκλοφορίες και έτσι θα βασιστεί αρκετά στον κατάλογο των παλιών της παιχνιδιών και στα microtransactions.