Το GTA V έφτασε τις 130 εκατομμύρια πωλήσεις – Νέο ορόσημο και για το Red Dead Redemption 2  

Νέα στατιστικά για τους τίτλους της Take-Two

Το GTA V έφτασε τις 130 εκατομμύρια πωλήσεις – Νέο ορόσημο και για το Red Dead Redemption 2

Η Take-Two Interactive αποκάλυψε τα αποτελέσματά της για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2020. Στο πλαίσιο αυτό μάθαμε ότι το Grand Theft Auto V πλέον έχει πουλήσει περισσότερα από 130 εκατομμύρια. Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο για το απίστευτα δημοφιλές παιχνίδι της Rockstar Games. Τον Φεβρουάριο σας είχαμε ενημερώσει πως το GTA V είχε πουλήσει 120 εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο προηγούμενο τρίμηνο ο τίτλος έφτασε στα χέρια ακόμη 10 εκατομμυρίων παικτών.

Συγχρόνως μαθαίνουμε πως και το Red Dead Redemption 2 τα πηγαίνει εξαιρετικά και έτσι έφτασε πλέον τις 31 εκατομμύρια πωλήσεις. Φανταστική είναι και η πορεία του NBA 2K20, το οποίο έχει φτάσει τις 12 εκατομμύρια πωλήσεις, με την Take-Two να προβλέπει πως οι συνολικές του πωλήσεις και τα έσοδα από τις επαναλαμβανόμενες καταναλωτικές δαπάνες θα είναι υψηλότερα από οποιονδήποτε άλλο αθλητικό τίτλο της 2Κ.

Συνεχίζοντας, το Borderlands 3 έχει πουλήσει πλέον πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα, αύξηση της τάξεως του 50% σε σχέση με τις πωλήσεις Borderlands 2 σε αντίστοιχο διάστημα από την κυκλοφορία του. Τέλος, οι πωλήσεις του Outer Worlds πλέον έχουν ξεπεράσει τα 2.5 εκατομμύρια, ενώ το Mafia III έφτασε τα 7 εκατομμύρια.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα οικονομικά αποτελέσματα της Take-Two πατώντας εδώ. Συνολικά, η εταιρία είδε μεγάλη αύξηση στους περισσότερους δείκτες της, με την πανδημία να βοηθά δραματικά τις ψηφιακές πωλήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρία σημειώνει ότι το 2021 θα είναι μια πιο ‘ελαφριά’ χρονιά όσον αφορά τις νέες κυκλοφορίες και έτσι θα βασιστεί αρκετά στον κατάλογο των παλιών της παιχνιδιών και στα microtransactions.

Ροη ειδησεων