Το Witcher 3 γιορτάζει την 5η του επέτειο με εκπτώσεις 

Ενώ το GWENT έρχεται στο Steam

Το Witcher 3 γιορτάζει την 5η του επέτειο με εκπτώσεις

Επισήμως το The Witcher 3: Wild Hunt έγινε πέντε ετών. Ο τίτλος της CD Projekt έκανε το ντεμπούτο του στις 19 Μαΐου του 2015 και απέσπασε διθυραμβικές βαθμολογίες, αμέτρητα GOTY βραβεία και ασύγκριτη αγάπη από την gaming κοινότητα. Σίγουρα πρόκειται για ένα παιχνίδι ορόσημο όσον αφορά τη γενιά των PS4 και Xbox One, το οποίο είναι ακόμη και σήμερα στο επίκεντρο των συζητήσεων χάρη και στην τηλεοπτική σειρά του Netflix.

Η CD Projekt γιόρτασε αυτή την επέτειο με διάφορους τρόπους. Αρχικά ευχαρίστησε τους παίκτες μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της. Μπορείτε να βρείτε τη σχετική ανάρτηση πατώντας εδώ. Επιπροσθέτως, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο εικαστικό, το οποίο μπορεί να αγοράσετε και σε μορφή poster μέσα από το CD Projekt Red Store. Το εν λόγω εικαστικό ακολουθεί παρακάτω.

Τέλος, στο πλαίσιο των εορτασμών η εταιρία προσφέρει και όλα τα παιχνίδια της σειράς με έκπτωση στα διάφορα ψηφιακά καταστήματα των ηλεκτρονικών υπολογιστών, στο PS4 και το Xbox. Οι εκπτώσεις φτάνουν μέχρι 85%, οπότε αν δεν είχατε ασχοληθεί ποτέ με τη σειρά ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη στιγμή για της δώσετε μια ευκαιρία.

Περνώντας τώρα στο Gwent: The Witcher Card Game, ο τίτλος επιτέλους έφτασε και στο Steam. Το παιχνίδι καρτών που αρχικά είχε γίνει διαθέσιμο από το 2018 φιλοξενείται πλέον και στην πλατφόρμα της Valve εντελώς δωρεάν.

2 comment(s)

End of content

No more pages to load