Κυκλοφόρησε το remaster του Mafia II – Πλήρης αποκάλυψη για το Mafia: Trilogy

Τον Αύγουστο το remake του πρώτου Mafia
20 Μαΐου 2020 10:39
Κυκλοφόρησε το remaster του Mafia II – Πλήρης αποκάλυψη για το Mafia: Trilogy

Μένοντας πιστοί στην υπόσχεση τους, η publishing εταιρία 2K Games και η ομάδα ανάπτυξης Hangar 13 αποκάλυψαν πλήρως το Mafia: Trilogy. Πρόκειται για ένα πακέτο που περιλαμβάνει όλα τα παιχνίδια της σειράς μέχρι σήμερα, επιτρέποντας στους παίκτες να ζήσουν ξανά τη ζωή των gangsters μέσα από τρεις ξεχωριστές περιόδους του οργανωμένου εγκλήματος στην Αμερική.

Το Mafia: Trilogy είναι ήδη διαθέσιμο στα PS4, Xbox One και Steam και επιτρέπει στους παίκτες για την ώρα να απολαύσουν το Mafia II: Definitive Edition και το Mafia III: Definitive Edition. Όσον αφορά τα δύο αυτά παιχνίδια, έχουμε να κάνουμε με τις ολοκληρωμένες εκδόσεις τους, με όλες τις ενημερώσεις και τα DLCs που έχουν κυκλοφορήσει, ενώ στην περίπτωση του Mafia II έχουμε και ανανεωμένα 4K remastered γραφικά.

Το πακέτο περιλαμβάνει και το Mafia: Definitive Edition, το οποίο είναι ένα ολοκληρωμένο remake για τον λατρεμένο τίτλο που έχει δημιουργηθεί από την αρχή. To remake έχει ανανεωμένο script με πλούσιους νέους διαλόγους, πιο καλοδουλεμένα backstories για τους χαρακτήρες, επιπλέον cutscenes, νέα gameplay sequences και χαρακτηριστικά και έχει δημιουργηθεί κάνοντας χρήση της μηχανής γραφικών του Mafia III. To Mafia: Definitive Edition θα προστεθεί στο Mafia: Trilogy στις 28 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα παιχνίδια της συλλογής θα μπορούν να αγοραστούν και αυτόνομα. Παράλληλα, οι Steam χρήστες που έχουν ήδη στην κατοχή τους το Mafia II θα λάβουν δωρεάν το Mafia II: Definitive Edition αυτόματα, ενώ οι κάτοχοι του Mafia III στα PS4, Xbox One και PC θα λάβουν αυτόματα την αναβάθμιση στο Mafia III: Definitive Edition. Αν κάποιος έχει ήδη μερικά από τα παιχνίδια στην κατοχή του θα μπορεί να αποκτήσει το ολοκληρωμένο Mafia: Trilogy σε μειωμένη τιμή.