Τελικά το Assassin's Creed Valhalla θα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της σειράς

Η Ubisoft ξεκαθαρίζει την κατάσταση
19 Μαΐου 2020 14:00
Τελικά το Assassin's Creed Valhalla θα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της σειράς

Πριν λίγες μέρες σας είχαμε μεταφέρει πως το Assassin’s Creed Valhalla δε θα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της σειράς ούτε όσον αφορά τη διάρκεια, ούτε όσον αφορά την έκταση του χάρτη. Αυτό προέκυψε από ένα tweet του υπεύθυνου επικοινωνίας της Ubisoft για τη Μέση Ανατολή, το οποίο πλέον έχει διαγράψει.

Τελικά φαίνεται πως το Valhalla θα είναι όντως το μεγαλύτερο σε έκταση παιχνίδι της σειράς. Συγκεκριμένα, μετά τις προαναφερθέντες δηλώσεις, ο producer της Ubisoft, Julien Laferrière, έδωσε μια συνέντευξη στον γάλο YouTuber Julien Chièze, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης, μεταφρασμένο στα ελληνικά:

Το πρώτο πράγμα που ενδιαφέρει τους παίκτες είναι το μέγεθος του κόσμου συγκριτικά με αυτό που κάνατε προηγουμένως στα Odyssey και Origins, τα οποία είναι τα δύο τελευταία. Είναι παρόμοιο; Είναι μεγαλύτερο; Είναι συγκρίσιμο;

Θα μπορούσα να πω πως όσον αφορά την έκταση, είναι μάλλον λίγο μεγαλύτερο από το Odyssey. Δεν έχω τα ακριβή νούμερα σε αυτό το στάδιο, αλλά αυτή τη φορά δεν έχουμε δημιουργήσει απλά μια ολόκληρη χώρα, η οποία είναι η Αγγλία στην προκειμένη περίπτωση, αλλά και ένα αξιοσημείωτο κομμάτι της Νορβηγίας επίσης.

Υπάρχουν και άλλοι μυστικοί κόσμοι, για τους οποίους δε μπορώ να μιλήσω σήμερα, αλλά σίγουρα συνεισφέρουν στο μέγεθος του παιχνιδιού. Δεν είναι μικρό παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι που σαφέστατα είναι φιλόδοξο και το οποίο θα προσφέρει πολλές ώρες ενασχόλησης στους παίκτες.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως στο παιχνίδι εργάζονται δεκαπέντε συνολικά στούντιο.

To Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020 για τα Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia και τα Windows PC αποκλειστικά μέσα από τα Epic Games Store και Uplay.