Το Terraria σκαρφαλώνει ξανά στα δημοφιλέστερα παιχνίδια του Steam

Το πρόσφατο update του παιχνιδιού έφερε…λαοθάλασσα
19 Μαΐου 2020 11:47
Το Terraria σκαρφαλώνει ξανά στα δημοφιλέστερα παιχνίδια του Steam

Εννέα χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το Terraria κατάφερε να φτάσει σχεδόν στην κορυφή των charts του Steam. Συγκεκριμένα, ο αριθμός των παικτών του τις τελευταίες ώρες έχει αυξηθεί δραματικά. Αυτό οφείλεται στο Terraria: Journey’s End, το τέταρτο και το τελευταία τεράστιο update του indie παιχνιδιού που πρόσθεσε νέους τύπους εχθρών, 800 craftable αντικείμενα, νέα εφέ στον καιρό και πολλά ακόμη. Αυτός ο εμπλουτισμός είχε ως αποτέλεσμα την επιστροφή και ίσως και την προσέλκυση νέων παικτών, με αποτέλεσμα το Terraria να είναι για αρκετή ώρα το τρίτο δημοφιλέστερο παιχνίδι στο Steam, με peak τους 486,918 ταυτόχρονους χρήστες.

Μιας και αναφέραμε πως το Terraria είναι αυτή την στιγμή ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του Steam, να σημειωθεί πως την πρώτη θέση συνεχίζει να έχει το Counter-Strike: Global Offensive με σχεδόν ένα εκατομμύριο ταυτόχρονους χρήστες την ημέρα, ενώ την δεύτερη θέση καταλαμβάνει το δημοφιλές MOBA παιχνίδι Dota 2.

Ίσως ο λόγος που το Terraria σκαρφάλωσε ξανά στα charts έχει να κάνει με το γεγονός ότι μπορείτε πλέον να χαϊδέψετε και τα ζώα στον κόσμο του.