Το επόμενο Witcher παιχνίδι μάλλον θα επικεντρώνεται στην Ciri

Νέες δηλώσεις από τον σεναριογράφο της CD Projekt
19 Μαΐου 2020 11:50
Το επόμενο Witcher παιχνίδι μάλλον θα επικεντρώνεται στην Ciri

Όπως ήδη γνωρίζουμε, η CD Projekt RED σκοπεύει μετά την ολοκλήρωση του Cyberpunk 2077 να επιστρέψει στη σειρά The Witcher, ενδεχομένως με το The Witcher 4. Το backstory της Ciri ομολογουμένως είναι κάτι στο οποίο αρκετοί fans της σειράς θα ήθελαν να εμβαθύνει το σενάριο και μάλλον το στούντιο πρόκειται να τους εκπληρώσει την επιθυμία.

Αναλυτικότερα, πρόσφατα ο σεναριογράφος πίσω από τα The Witcher 3: Wild Hunt και Cyberpunk 2077 προέβη σε πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις. Συγκεκριμένα, ο Jakub Szamałek μίλησε στο VG247, επισημαίνοντας πως είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα prequel επικεντρωμένο στην ιστορία της Ciri.

Έχω μετανιώσει που δεν εξερευνήσαμε το παρελθόν της Ciri. Είναι ένας τρομερός και πολύπλοκος χαρακτήρας. Για προφανείς λόγους, όπως γνωρίζετε, η Ciri απουσίαζε στα 2/3 του παιχνιδιού. Δεν είχαμε δυστυχώς εξαιτίας της πλοκής όσο χρόνο θα θέλαμε μαζί της. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι για το οποίο μάλλον θα επανορθώσουμε στο μέλλον.

Σίγουρα οι δηλώσεις του δεν επιβεβαιώνουν κάτι για το επόμενο παιχνίδι της σειράς, ωστόσο είναι αρκετά ελπιδοφόρες για το μέλλον της αγαπημένης ηρωίδας.

Η CD Projekt RED προς το παρόν εργάζεται πάνω στο Cyberpunk 2077, το οποίο αναμένεται για PS4, Xbox One και PC στις 17 Σεπτεμβρίου. Το παιχνίδι στο μέλλον θα έρθει και στις next-gen κονσόλες PS5 και Xbox Series X. Στην τελευταία μάλιστα θα υποστηρίζει το Smart Delivery, πράγμα που σημαίνει πως αν το αγοράσετε στο Xbox One θα λάβετε δωρεάν και την next-gen έκδοση στο οικοσύστημα της Microsoft.