Το νέο mod γραφικών του GTA V θα σας κάνει να τρίβετε τα μάτια σας!

Και μπορείτε πλέον να το δοκιμάσετε
18 Μαΐου 2020 11:50
Το νέο mod γραφικών του GTA V θα σας κάνει να τρίβετε τα μάτια σας!

Την τιμητική του φαίνεται πως έχει το Grand Theft Auto V τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα, το Epic Games Store χαρίζει μέχρι τις 21 Μαΐου τον πασίγνωστο και λατρεμένο τίτλο της Rockstar Games και τώρα η κοινότητα κυκλοφόρησε ένα άκρως αναμενόμενο mod που δίχως υπερβολή μεταμορφώνει τα γραφικά του παιχνιδιού.

Ο λόγος γίνεται για το NaturalVision Evolved, το οποίο ετοιμάζει ο χρήστης Razed. Το mod αλλάζει το σύστημα φωτισμού του παιχνιδιού, προσθέτοντας screen-space ray-traced global illumination, βελτιώνει τις αντανακλάσεις, την εμφάνιση των κτηρίων, τα textures, τη βροχή και διάφορες ακόμη πτυχές του οπτικού τομέα. Φυσικά, το τελικό αποτέλεσμα μιλά από μόνο του και μέσα από το trailer που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση.

Για την ώρα το mod έχει κυκλοφορήσει μόνο για τους Patreon υποστηρικτές του δημιουργού του. Μπορείτε να το βρείτε, λοιπόν, πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Grand Theft Auto V αρχικά κυκλοφόρησε πριν από περίπου επτά χρόνια, αφού έκανε το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο του 2013 για τα PS3 και Xbox 360.