Οι κουκούλες και το κρύψιμο στα πλήθη επιστρέφουν στο Assassin's Creed Valhalla

Επίσημη επιβεβαίωση από την Ubisoft
16 Μαΐου 2020 18:22
Οι κουκούλες και το κρύψιμο στα πλήθη επιστρέφουν στο Assassin's Creed Valhalla

Πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε πως ο λατρεμένος μουσικός συνθέτης των πρώτων Assassin’s Creed παιχνιδιών, Jesper Kyd, θα επιστρέψει στη σειρά με το Assassin's Creed Valhalla. Τώρα, η Ubisoft προέβη σε μια ακόμη ανακοίνωση που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους φανατικούς της σειράς.

Αναλυτικότερα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Assassin's Creed στο Twitter, ο director του Valhalla, Ashraf Ismail, απάντησε σε ερωτήσεις της κοινότητας. Στο πλαίσιο αυτό επιβεβαίωσε πως ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, ο Eivor, θα έχει κουκούλα και μανδύα αυτή τη φορά. Οι παίκτες μάλιστα θα μπορούν να φορέσουν ή να βγάλουν την κουκούλα με το πάτημα ενός πλήκτρου. Το αξιοσημείωτο είναι πως η κουκούλα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για social stealth.

Ναι, καλά διαβάσατε. Το χαρακτηριστικό που αγαπήθηκε στα πρώτα Assassin's Creed θα επιστρέψει. Ο director τόνισε ότι είναι πολύ μοναδικό στοιχείο της σειράς που έφερε από νωρίς στην ανάπτυξη του Valhalla και έτσι θα μπορούμε να κρυφτούμε κανονικά στα πλήθη, για να αποφύγουμε τυχόν εχθρούς που μας κυνηγούν.

Μπορείτε να βρείτε το εν λόγω tweet παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.

To Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020 για τα Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia και τα Windows PC αποκλειστικά μέσα από τα Epic Games Store και Uplay.