Το Blightbound είναι το νέο multiplayer dungeon crawler της Devolver Digital

Είστε έτοιμοι για νέες προκλήσεις;
15 Μαΐου 2020 10:17
Το Blightbound είναι το νέο multiplayer dungeon crawler της Devolver Digital

Η Ronimo Games και η Devolver Digital ανακοίνωσαν το Blightbound. Πρόκειται για ένα νέο στιλάτο και σκοτεινό multiplayer dungeon crawler, το οποίο πρόκειται να βρει τον δρόμο του στο Steam Early Access εντός του έτους.

Το Blightbound θα υποστηρίζει online και local multiplayer, αναθέτοντας σε τρεις ήρωες να δραπετεύσουν από το ορεινό τους καταφύγιο, με σκοπό να αντιμετωπίσουν το κακό και την καταστροφή που φέρει το Blight, μια μυστηριώδης ομίχλη που περιβάλλει τη γη και αλλοιώνει κάθε ζωντανό οργανισμό. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν dungeons που είναι σχεδιασμένα στο χέρι, να πολεμήσουν φοβερούς εχθρούς, να ψάξουν για loot και να επαναφέρουν τη τάξη, δίνοντας ζωή σε πολεμιστές που έχουν πέσει στη μάχη. Κάθε μια από τις κλάσεις (warrior, assassin ή mage) θα έχει τον δικό του ρόλο στο παιχνίδι, πράγμα που θα σας βοηθήσει να τα βάλετε με κολοσσιαία bosses και να λύσετε έξυπνους και απαιτητικούς γρίφους.

Το Blightbound αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός το έτους για PC μέσω του Steam Early Access. Δείτε το trailer στον player που ακολουθεί.