Το Alan Wake έρχεται στο Xbox Game Pass 

Νέες προσφορές για την 10η επέτειο του παιχνιδιού

Το Alan Wake έρχεται στο Xbox Game Pass

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, πριν μερικές ώρες η Remedy πραγματοποίησε ένα επετειακό Alan Wake live stream, για να γιορτάσει τα δέκα χρόνια του παιχνιδιού. Στο πλαίσιο αυτό η φιλανδική ομάδα ανακοίνωσε πως ο λατρεμένος τίτλος της θα καταφθάσει στο Xbox Game Pass. Συγκεκριμένα, τόσο η έκδοση της υπηρεσίας για το Xbox One όσο και η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών θα εμπλουτιστούν με τον τίτλο στις 21 Μαΐου.

Παράλληλα, η Remedy προσφέρει το παιχνίδι με έκπτωση 90% στα περισσότερα ψηφιακά καταστήματα και έτσι μπορείτε να το αποκτήσετε με περίπου €1 στα Steam, GOG και Epic Games Store.

Αν δεν έχετε ασχοληθεί ακόμη με το Alan Wake, αυτή είναι ενδεχομένως μια πολύ καλή ευκαιρία.

Για την ιστορία, το Alan Wake κυκλοφόρησε το 2010 και οι παίκτες το λάτρεψαν για τους χαρακτήρες, την ιστορία και τα καλά κρυμμένα μυστικά του. Μετά την αρχική του κυκλοφορία στο Xbox 360, το Alan Wake έφτασε και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις αρχές του 2012. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε και το Alan Wake's American Nightmare, ένας μικρότερης κλίμακας project για το Xbox Live Arcade. Παρόλο που ο τίτλος θεωρείται πλέον cult classic, οι αρχικές του πωλήσεις δεν ήταν εντυπωσιακές, αφού μέσα στον πρώτο του χρόνο πούλησε περίπου 1 εκατομμύριο αντίτυπα.

Εν τέλει, το sequel που ετοίμαζε η Remedy, αφού πρώτα πέρασε από «σαράντα κύματα», τελικά ακυρώθηκε και χρησιμοποιήθηκε ως βάση για το Quantum Break του Xbox One. Στην πορεία η συνεργασία της φιλανδικής ομάδας με την Microsoft σταμάτησε εντελώς, με τον αμερικανικό κολοσσό να παραχωρεί τα δικαιώματα του IP στους δημιουργούς του μερικά χρόνια μετά.

Ωστόσο, το επερχόμενο DLC του Control φαίνεται πως θα βασίζεται στο Alan Wake και θα προσφέρει μια ακόμη δόση από το λατρεμένο σύμπαν στους fans του.

4 comment(s)

End of content

No more pages to load