Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Ghost of Tsushima του PS4

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση τo State of Play
14 Μαΐου 2020 22:34
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Ghost of Tsushima του PS4

(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Η ζωντανή μετάδοση της Sony ολοκληρώθηκε. Πιστή στην υπόσχεσή της, η εταιρία αποκάλυψε περίπου δεκαοκτώ λεπτά gameplay πλάνων από το νέο πόνημα της Sucker Punch Productions. Η αναλυτική παρουσίαση ξεκίνησε με την εξερεύνηση, με την ομάδα να εστιάζει στον οργανικό τρόπο με τον οποίο συμβαίνει. Για παράδειγμα για να προσανατολιστείτε προς το στόχο σας δεν ακολουθείτε κάποιον χάρτη ή πυξίδα αλλά αντιθέτως καλείτε τον άνεμο. Φυσικά, δεν έλειψαν και αρκετά πλάνα από τα πανέμορφα πολύχρωμα τοπία του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια είδαμε αποσπάσματα από διάφορες μάχες, τα οποία παρουσιάζουν τόσο τις κατά μέτωπο αναμετρήσεις όσο και την πιο υπολογισμένη stealth προσέγγιση. Ο πρωταγωνιστής μας θα έχει πέρα από το katana του και διάφορα ακόμη εργαλεία στην διάθεσή του. Για παράδειγμα θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τόξο σας για να εξοντώσετε τους εχθρούς από μακριά ή smoke bombs για να δραπετεύσετε από μια δύσκολη κατάσταση. Έμφαση δόθηκε και στην ελευθερία κίνησης του χαρακτήρα, ο οποίος μπορεί να σκαρφαλώνει σχεδόν παντού, για να βγάζει από τη μέση τους εχθρούς του έναν-έναν με stealth επιθέσεις.

Τέλος, οι δημιουργοί στάθηκαν στο πλούσιο customization, στο photo mode και άλλες πτυχές του τίτλου. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι παρακολουθώντας το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

(ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Το νέο State of Play σόου της Sony απέχει μόλις μερικά λεπτά και αναμένεται να εστιάσει αποκλειστικά στο Ghost of Tsushima. Συγκεκριμένα, η εταιρία υποσχέθηκε πως θα δείξει σε βάθος το παιχνίδι, αποκαλύπτοντας περίπου 18 λεπτά ολοκαίνουργιων gameplay πλάνων που θα παρουσιάζουν το στοιχείο της εξερεύνησης, τις μάχες και άλλες πτυχές του open-world τίτλου της Sucker Punch.

Το εν λόγω σόου έχει δρομολογηθεί για το βράδυ της Πέμπτης 14 Μαΐου, στις 11:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Ghost of Tsushima αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 στις 17 Ιουλίου.