Τρέξτε! Εντελώς δωρεάν το Grand Theft Auto V

Και όχι δεν είναι φάρσα!
14 Μαΐου 2020 17:49
Τρέξτε! Εντελώς δωρεάν το Grand Theft Auto V

Η Epic Games έχει ταράξει τα νερά της gaming βιομηχανίας τις τελευταίες ώρες και μετά την αποκάλυψη του tech demo του PlayStation 5, τώρα χαρίζει το Grand Theft Auto V, ένα από τα εμπορικότερα και πιο αγαπημένα παιχνίδια όλων των εποχών. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια προσφορά του Epic Games Store που μόλις ξεκίνησε, σε συνεργασία με την Rockstar Games.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε των παρακάτω σύνδεσμο. Στη συνέχεια πρέπει να πατήσετε το χρωματιστό ‘GET’ κουμπάκι που υπάρχει στη σελίδα και να συνδεθείτε με τον Epic Games λογαριασμό σας. Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν εντελώς δωρεάν ή να συνδεθείτε με τα social media σας.


Αποκτήστε δωρεάν το Grand Theft Auto V για το υπολογιστή σας πατώντας εδώ.


Η προσφορά θα ολοκληρωθεί στις 21 Μαΐου. Αν προλάβετε, το παιχνίδι θα παραμείνει για πάντα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα μπορείτε εννοείται να παίξετε και μετά το τέλος της προσφοράς.

Αν συναντάτε δυσκολία με οποιοδήποτε από τα παραπάνω βήματα, δείξτε υπομονή καθώς η ιστοσελίδα της Epic ίσως καθυστερεί από την αυξημένη κίνηση.