Δεν υπάρχουν σχέδια για online event από την Square Enix

Όταν έχει κάτι έτοιμο θα το δείξει αυτόνομα
14 Μαΐου 2020 16:32
Δεν υπάρχουν σχέδια για online event από την Square Enix

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των οικονομικών της αποτελεσμάτων, η Square Enix αποκάλυψε πως δεν έχει πλάνα για κάποιο online event κατά την περίοδο που θα λάμβανε χώρα η Ε3.

Η Ιαπωνική εταιρία, όπως γνωστοποίησε, δεν είναι σε θέση να αποκαλύψει νέους τίτλους γι’ αυτό το οικονομικό έτος, επειδή δεν έχει κάτι έτοιμο στο ενεργητικό της εξαιτίας του κορωνοϊού. Λόγο της πανδημίας όπως επισημαίνει και ο game director Masahiro Sakurai, όλη η πρόοδος των Ιαπωνικών στούντιο έχει επιβραδυνθεί. Ως εκ τούτου, η Square Enix θα ανακοινώσει αυτόνομα τα νέα της παιχνίδια στο μέλλον.

Σύμφωνα με την αναφορά του οικονομικού της έτους, οι πωλήσεις της Square Enix άγγιξαν τα 260.527.000.000 Yen, κατά 4% δηλαδή κάτω από το προηγούμενο οικονομικό της έτος που ανέρχονταν στα 32.759.000.000 Yen και 33% πάνω σε σύγκριση με παλαιότερα. Μολονότι κυκλοφόρησαν νέοι μεγάλοι τίτλοι, όπως το Dragon Quest XI S κατά τη διάρκεια του οικονομικού της έτους, υπήρχαν πολλοί άλλοι μεγάλοι τίτλοι που κυκλοφόρησε η Square Enix το προηγούμενο έτος. Οι πωλήσεις ωστόσο αυτών των μεγάλων τίτλων από το προηγούμενο έτος ήταν χαμηλές φέτος, έχοντας ως αποτέλεσμα την εν λόγω απώλεια του 3%.

Tags: