Δε θα καθυστερήσει το PS5 και τα παιχνίδια του - Νέα διαβεβαίωση από τη Sony

Όλα βαίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα
13 Μαΐου 2020 14:07
Δε θα καθυστερήσει το PS5 και τα παιχνίδια του - Νέα διαβεβαίωση από τη Sony

Αρκετοί ήταν οι gamers που εξέφρασαν τον προβληματισμό τους σχετικά με την κυκλοφορία του PlayStation 5, ειδικά μετά τις πρόσφατες καθυστερήσεις των first party παιχνιδιών της Sony. Η εταιρία, λοιπόν, έρχεται να τοποθετηθεί επί του θέματος επίσημα, λέγοντας πως ο κορωνοϊός δεν πρόκειται να επηρεάσει το launch του PS5 την εορταστική περίοδο, αφού όλα κυλούν σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αποκάλυψης των οικονομικών της αποτελεσμάτων, η εταιρία τόνισε στους επενδυτές της ότι το gaming τμήμα της πηγαίνει εξαιρετικά, οι συνδρομές του PlayStation Plus έχουν αυξηθεί αρκετά κι ότι το software development των first party τίτλων και των συνεργατών της δεν παρουσιάζει αξιοσημείωτα προβλήματα.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, το ντεμπούτο του PS5 και των παιχνιδιών του παραμένει ανεπηρέαστο. Αυτό σημαίνει πως η κονσόλα επόμενης γενιάς της Sony θα κυκλοφορήσει στην εορταστική περίοδο του 2020. Η εταιρία αναμένεται σύντομα να ανοίξει τα χαρτιά της, αφού για την ώρα γνωρίζουμε μόνο τις τεχνικές προδιαγραφές της κονσόλας και πληροφορίες για το DualSense χειριστήριο.