Ο Arnold Schwarzenegger έρχεται στο Predator: Hunting Grounds

Η Illfonic ανοίγει τα χαρτιά της
13 Μαΐου 2020 14:01
Ο Arnold Schwarzenegger έρχεται στο Predator: Hunting Grounds

Μέσα από μια ανάρτηση στο PlayStation Blog, η ομάδα ανάπτυξης Illfonic αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια για το Predator: Hunting Grounds. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε το πρώτο δωρεάν update, το πρώτο επί πληρωμή DLC και το πλάνο για το περιεχόμενο που θα καταφθάσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Στο πλαίσιο αυτό, το στούντιο έκανε μια ανακοίνωση που θα ενθουσιάσει τους περισσότερους λάτρεις του Predator. Ο Dutch έρχεται στο Predator: Hunting Grounds. Ο θρυλικός χαρακτήρας του Arnold Schwarzenegger θα δανείζεται όχι μόνο την εμφάνιση, αλλά και τη φωνή του πασίγνωστου ηθοποιού. Οι παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν τον Dutch ως επί πληρωμή DLC, ενώ παράλληλα θα κυκλοφορήσει και ένα δωρεάν update για όλους τους παίκτες με δύο αντικείμενα που θα λένε την ιστορία του, εξηγώντας που ήταν όλα αυτά τα χρόνια. Το νέο αυτό περιεχόμενο και το εν λόγω DLC θα καταφθάσει στις 26 Μαΐου. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ.

Το Predator: Hunting Grounds είναι διαθέσιμο για το PS4 και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Μπορείτε να βρείτε το review των Unboxholics για τον τίτλο πατώντας εδώ.