Η Capcom στοχεύει να κυκλοφορήσει πολλούς και μεγάλους τίτλους μέχρι το 2021

Τι ετοιμάζει η εταιρία;
13 Μαΐου 2020 13:33
Η Capcom στοχεύει να κυκλοφορήσει πολλούς και μεγάλους τίτλους μέχρι το 2021

Όπως προκύπτει από την πρόσφατη αναφορά των οικονομικών αποτελεσμάτων της Capcom, η εταιρία φαίνεται να έχεις μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον, αφού πρόκειται να κυκλοφορήσει πολλούς και μεγάλους τίτλους μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021, όπου και θα κλείσει το επόμενο οικονομικό της έτος.

Συγκεκριμένα, η εταιρία στοχεύει να φτάσει το ρεκόρ των 28 εκατομμυρίων πωλήσεων, ποντάροντας στην ψηφιακή στρατηγική μέσω επέκτασης των περιοχών πώλησης και ευέλικτης τιμολόγησης και φυσικά κυκλοφορώντας τους προαναφερθέντες σημαντικούς τίτλους, καθώς και τίτλους από το παρελθόν της.

Κάνοντας σύγκριση με τα προηγούμενα οικονομικά έτη, τον Μάρτιο του 2018, όταν κυκλοφόρησε τα Monster Hunter: World και Marvel vs. Capcom: Infinite πέτυχε 24.4 εκατομμύρια πωλήσεις, τον Μάρτιο του 2019 όταν κυκλοφόρησε το Resident Evil 2 και το Devil May Cry 5 πέτυχε 25.3 εκατομμύρια πωλήσεις και τον Μάρτιο του 2020, όταν κυκλοφόρησε το Monster Hunter World: Iceborne, πέτυχε 25.5 εκατομμύρια μονάδες. Με ποια παιχνίδια η εταιρία σκοπεύει να φτάσει το ορόσημο των 28 εκατομμυρίων τον επόμενο Μάρτιο, παραμένει ακόμη άγνωστο.

Επιπλέον, η εταιρία ανακοίνωσε πως το Resident Evil 3 remake έφτασε τις 2.5 εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ το Monster Hunter: World ξεπέρασε τα 15.5 εκατομμύρια. Τι να μας επιφυλάσσει άραγε η Capcom στο μέλλον;

Tags: