Μάλλον μάθαμε πότε περίπου θα κυκλοφορήσει το PlayStation 5

Νέα στοιχεία για την κονσόλα επόμενης γενιάς
12 Μαΐου 2020 18:58
Μάλλον μάθαμε πότε περίπου θα κυκλοφορήσει το PlayStation 5

Μπορεί η Sony να δίνει με το σταγονόμετρο τις νέες πληροφορίες για το PlayStation 5, ωστόσο οι παρατηρητικοί gamers φαίνεται πως ανακάλυψαν την χρονική περίοδο της κυκλοφορίας της κονσόλας. Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει ο γνωστός χρήστης του Twitter, nibel, ανακαλύφθηκε μια αγγελία στην ιαπωνική σελίδα της Sony Interactive Entertainment. Σε αυτήν αναφέρεται ξεκάθαρα πως το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Βέβαια, η Sony απάντησε στο Famitsu πως ήταν ένα απλό λάθος και δεν επιβεβαίωσε αν όντως η κονσόλα θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Σα να μην έφτανε αυτό, πριν μερικές ημέρες το trailer ανακοίνωσης του Dirt 5 που αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι του PlayStation ανέφερε πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στα PS5 και PS4 τον Οκτώβριο.

Τα παραπάνω για την ώρα θεωρούνται φήμες, αλλά συνήθως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Για την ιστορία, το PlayStation 4 είχε κυκλοφορήσει στις 29 Νοεμβρίου στην Ευρωπαϊκή αγορά, ενώ το PlayStation 3 είχε καταφθάσει στις 17 Νοεμβρίου στην Αμερική και στις 23 Μαρτίου στην  Ευρώπη.