Ο λατρεμένος Jesper Kyd μάλλον επιστρέφει για τη μουσική του Assassin's Creed Valhalla

Έπειτα από αρκετά χρόνια απουσίας από το franchise
11 Μαΐου 2020 23:26
Ο λατρεμένος Jesper Kyd μάλλον επιστρέφει για τη μουσική του Assassin's Creed Valhalla

Οι fans της σειράς Assassin's Creed μάλλον γνωρίζουν τον Jesper Kyd και σίγουρα θα χαρούν να μάθουν πως επιστρέφει για το ολοκαίνουργιο Assassin's Creed Valhalla. Συγκεκριμένα, η περιγραφή του παιχνιδιού στην επίσημη γερμανική σελίδα της Ubisoft αναφέρει πως ο Jesper Kyd επιμελείται το soundtrack της νέας περιπέτειας των Assassins μαζί με την Sarah Schachner και τον Einar Selvik.

Πρόκειται για τον λατρεμένο συνθέτη που επιμελήθηκε τη μουσική υπόκρουση του πρώτου Assassin's Creed και της τριλογίας παιχνιδιών του Ezio Auditore, δηλαδή τα Assassin's Creed II, Brotherhood και Revelations. Ο Jesper Kyd έχει γράψει θρυλικά κομμάτια όπως τα Ezio’s Family, Venice Rooftops και το Earth και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που η σειρά αγαπήθηκε τόσο, βοηθώντας να προσδοθεί το μυστήριο και επική διάσταση που λάτρεψαν οι παίκτες στα πρώτα παιχνίδια. Η συνεισφορά του, λοιπόν, είναι σίγουρα αδιαμφισβήτητη.

Τέλος, να σημειωθεί πως η Schachner που θα βρίσκεται στο πλευρό του Kyd είχε επιμεληθεί τη μουσική του Assassin's Creed Origins, ενώ ο Selvik έχει συνθέσει τη μουσική της πασίγνωστης τηλεοπτικής σειράς Vikings.