Δώδεκα λεπτά αδιάκοπων gameplay πλάνων από το The Ascent του Xbox Series X

…που είναι όντως gameplay
11 Μαΐου 2020 09:31
Δώδεκα λεπτά αδιάκοπων gameplay πλάνων από το The Ascent του Xbox Series X

Πριν μερικές ημέρες η Microsoft πραγματοποίησε το πρώτο από τα μηνιαία events που ετοιμάζει για το Xbox Series X, αποκαλύπτοντας τα πρώτα gameplay πλάνα από τα next-gen παιχνίδια της πλατφόρμας. Βέβαια, το παράπονο των περισσότερων παικτών ήταν πως τελικά το σόου δεν είχε και τόσα πολλά gameplay πλάνα.

Η Curve Digital έρχεται τώρα να το αλλάξει αυτό, παρουσιάζοντας δώδεκα λεπτά αδιάκοπων gameplay πλάνων από το The Ascent. Να σας υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για ένα solo ή co-op action RPG twin-stick shooter με top down προοπτική. Ο τίτλος φαίνεται να έχει επιρροές από τη σειρά Diablo αφού περιλαμβάνει loot και abilities και τοποθετείται σε έναν cyberpunk κόσμο. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και όσον αφορά τις κονσόλες για την ώρα γνωρίζουμε πως θα είναι αποκλειστικό στο Xbox οικοσύστημα, με εκδόσεις για τα Xbox Series X και Xbox One.

Περνώντας σε μερικές πιο τεχνικές λεπτομέρειες, το The Ascent θα έχει 4K ανάλυση στο Xbox Series X και framerate 60 FPS. Αυτό που εντυπωσιάζει στο gameplay βίντεο είναι το πόσο πυκνά και γεμάτα λεπτομέρεια είναι τα περιβάλλοντα του παιχνιδιού. Τέλος, ο τίτλος θα υποστηρίζει και την Smart Delivery τεχνολογία, πράγμα που σημαίνει πως αν αγοράσετε την έκδοση του Xbox One θα μπορείτε να απολαύσετε και την next-gen έκδοση του Series X απευθείας με τον ίδιο δίσκο και χωρίς να το αγοράσετε φυσικά δεύτερη φορά.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Ascent παραμένει άγνωστη.