Μετά από αυτό το φανταστικό trailer θα ανυπομονείτε και για το fan-film του Cyberpunk 2077

Γνωρίστε το ‘Phoenix Program’
11 Μαΐου 2020 08:39
Μετά από αυτό το φανταστικό trailer θα ανυπομονείτε και για το fan-film του Cyberpunk 2077

Αδιαμφισβήτητα, το Cyberpunk 2077 είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια των τελευταίων ετών. Τώρα, μερικοί fans του παιχνιδιού αποφάσισαν να μοιραστούν τον ενθουσιασμό τους, δημιουργώντας μια ταινία μικρού μήκους που βασίζεται στο πόνημα της CD Projekt Red.

Ο λόγος γίνεται για το Cyberpunk 2077 Phoenix Program, το οποίο σκηνοθετεί ο Vi-Dan Tran, έχοντας αρκετή εμπειρία από τη δουλειά του σε γνωστές μεγάλες παραγωγές όπως τα Into the Badlands, 6underground, Dune και Shang Chi της Marvel. Το εγχείρημα βέβαια το έχει αναλάβει μαζί με τον Ben Bergmann γνωστός στο διαδίκτυο ως Maul Cosplay, τον οποίο μπορεί να γνωρίζετε από το cosplay του ως Geralt of Rivia (The Witcher).

Επειδή είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σας αφήνουμε να απολαύσετε το πρώτο trailer. Να σημειωθεί μόνο πως το project κατάφερε να εντυπωσιάσει και την CD Projekt που το μοιράστηκε μέσα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης του παιχνιδιού, αλλά δυστηχώς θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι την κυκλοφορία του, αφού ο κορονοϊός έχει καθυστερήσει τα γυρίσματα.