Η 5η σεζόν του Apex Legends φέρνει ξεχωριστές PvE αποστολές – Πρώτο gameplay trailer

Η Respawn συνεχίζει να εμπλουτίζει τον τίτλο της
10 Μαΐου 2020 19:42
Η 5η σεζόν του Apex Legends φέρνει ξεχωριστές PvE αποστολές – Πρώτο gameplay trailer

Βρισκόμαστε μόλις μερικά εικοσιτετράωρα μακριά από την 5η σεζόν του Apex Legends, η οποία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στις 12 Μαΐου. Έτσι, η Respawn Entertainment έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα gameplay trailer και τις πρώτες αναλυτικές πληροφορίες, προετοιμάζοντας το έδαφος για την άφιξη του Fortune’s Favor.

Πέρα από το νέο Battle Pass, την ολοκαίνουργια χαρακτήρα και τις διάφορες gameplay αλλαγές και βελτιώσεις που θα φέρει η 5η σεζόν, όπως ο ανανεωμένος Kings Canyon χάρτης, το Season Quest είναι ίσως η μεγαλύτερη προσθήκη.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της σεζόν καλείστε να συλλέξτε τα εννέα κομμάτια ενός artifact για να ανακαλύψετε την ιστορία του ‘The Broken Ghost’. Συνολικά, η νέα σεζόν εστιάζει ιδιαίτερα στην ανάπτυξη της ιστορίας και στην επέκταση του lore. Έτσι, λοιπόν, περιλαμβάνει τις νέες PvE αποστολές του Season Quest, στις οποίες θα πρέπει να παλέψετε κύματα εχθρών, να βρείτε το εκάστοτε κομμάτι του artifact και να καταφέρετε να επιβιώσετε και να αποδράσετε επιτυχώς.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για όλα αυτά στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού, ενώ μια μικρή γεύση θα πάρετε και από το βίντεο που ακολουθεί.