Το Assassin’s Creed Valhalla δε θα είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια παιχνίδι της σειράς

Η Ubisoft έλαβε υπόψη την κριτική που δέχθηκε το Odyssey
09 Μαΐου 2020 18:37
Το Assassin’s Creed Valhalla δε θα είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια παιχνίδι της σειράς

Πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε πως δεκαπέντε στούντιο εργάζονται στο άκρως αναμενόμενο Assassin’s Creed Valhalla. Έπειτα από αυτή την ανακοίνωση της Ubisoft, πολλοί gamers αναρωτήθηκαν τι σημαίνει αυτό για την κλίμακα του παιχνιδιού και αν η νέα σκανδιναβική περιπέτεια της σειράς θα είναι ακόμη μεγαλύτερη από το ομολογουμένως τεράστιο Assassin’s Creed Odyssey.

Τώρα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ubisoft για τη Μέση Ανατολή, Malek Teffaha, έρχεται να φέρει στα φώτα της δημοσιότητας μερικές νέες σχετικές πληροφορίες. Συγκεκριμένα, επισήμανε πως η ομάδα ανάπτυξης έλαβε υπόψη την κριτική που δέχθηκε από πολλούς το Odyssey πως δίνει περισσότερο έμφαση στην ποσότητα πάρα στην ποιότητα.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στο Twitter δήλωσε:

Προς ενημέρωσή σου, το Assassin’s Creed Valhalla δε θα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της σειράς ούτε σε διάρκεια ούτε σε μέγεθος. Έλαβαν υπόψη το feedback σχετικά με αυτό.

Το Valhalla θα έχει μια μοναδική δομή για την ιστορία του σύμφωνα με τον narrative director του και όπως φαίνεται τα δεκαπέντε στούντιο που βρίσκονται στην ανάπτυξη δεν αναλώνονται απλά σε ατελείωτο περιεχόμενο.

To Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020 για τα Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia και τα Windows PC αποκλειστικά μέσα από τα Epic Games Store και Uplay.

Παράλληλα, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο και μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία UPLAY+, ενώ όσοι το αγοράσουν στο Xbox One δε θα χρειαστεί να αγοράσουν δεύτερη φορά την έκδοση του Xbox Series X, αφού υποστηρίζεται η Smart Delivery τεχνολογία.