Πρώτo gameplay trailer από το Assassin’s Creed Valhalla!

Απευθείας από το Inside Xbox σόου της Microsoft
07 Μαΐου 2020 18:35
Πρώτo gameplay trailer από το Assassin’s Creed Valhalla!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Ubisoft σε συνεργασία με την Microsoft έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας τα πρώτα gameplay πλάνα από το άκρως αναμενόμενο Assassin’s Creed Valhalla. Το βίντεο έχει διάρκεια περίπου ενάμιση λεπτό και αποτελείται εξ’ ολοκλήρου από in-game πλάνα, παρουσιάζοντας το βίαιο σύστημα μάχης και άλλες πτυχές του παιχνιδιού. Βέβαια, δεν είναι μάλλον αυτό που περιμέναν να δουν οι περισσότεροι, αφού έχουμε να κάνουμε με μοντάζ πλάνων και όχι με αδιάκοπο gameplay. Ανεξαρτήτως, μπορείτε να δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

To Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020 για τα Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia και τα Windows PC αποκλειστικά μέσα από τα Epic Games Store και Ubisoft Store.

Παράλληλα, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο και μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία UPLAY+, ενώ όσοι αγοράσουν το παιχνίδι στο Xbox One δε θα χρειαστεί να αγοράσουν δεύτερη φορά την έκδοση του Xbox Series X, αφού υποστηρίζεται η Smart Delivery τεχνολογία.