Δείτε το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 να «τρέχει» στο Xbox Series X (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πόνημα της Hardsuit Labs…αναβαθμισμένο
07 Μαΐου 2020 18:26
Δείτε το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 να «τρέχει» στο Xbox Series X (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πλαίσιο του Inside Xbox σόου της Microsoft είδαμε διάφορα παιχνίδια να τρέχουν στο επόμενης γενιάς Xbox Series X. Ένα από αυτά ήταν το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, το επερχόμενο παιχνίδι της Hardsuit Labs που θα έρθει και στις κονσόλες νέας γενιάς. Η ομάδα μέσα σε λίγα λεπτά ήθελε να μας δώσει μία ακόμη «βουτιά» στον μουντό και βίαιο κόσμο του παιχνιδιού, παρουσιάζοντάς μας πλούσια στιγμιότυπα είτε cinematic είτε gameplay πλάνων.

Επίσης, ο τίτλος θα υποστηρίζει το Smart Delivery, πράγμα που σημαίνει πως εφόσον τον αγοράσετε στο Xbox One θα μπορείτε να απολαύσετε και την έκδοση του Xbox Series X χωρίς να την αγοράσετε δεύτερη φορά. Επίσης, όσοι παίξετε το παιχνίδι στο Xbox One και θελήσετε αργότερα να το συνεχίσετε ή να κάνετε ένα νέο playthrough στο Xbox Series X δε θα χάσετε την πρόοδός σας, αφού θα διατηρηθεί χάρη στα cross-generation character saves.

Το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο έτος για PS4, Xbox One, Xbox Series X και PC. Δείτε το νέο trailer παρακάτω.