Το Cyberpunk 2077 θα σας επιτρέπει να παραμετροποιήσετε τα γεννητικά όργανα του χαρακτήρα σας

Απόλυτη RPG ελευθερία;
07 Μαΐου 2020 13:53
Το Cyberpunk 2077 θα σας επιτρέπει να παραμετροποιήσετε τα γεννητικά όργανα του χαρακτήρα σας

Το Cyberpunk 2077 δεν προκαλεί έκπληξη πως απευθύνεται σε ενήλικο κοινό. Για του λόγου το αληθές η αμερικανική εταιρία αξιολόγησης και κατάταξης έδωσε στο παιχνίδι το 'M' for Mature. Ωστόσο, έκπληξη προκαλούν κάποιες περιγραφές που συνοδεύουν την εν λόγω αναφορά, οι οποίες υποδηλώνουν ότι οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να σταυρώσουν στην κυριολεξία κάποιον χαρακτήρα, αλλά και να προσαρμόσουν τα γεννητικά όργανα του χαρακτήρα που χειρίζονται. Συγκεκριμένα η περιγραφή αναφέρει το εξής:

Ορισμένες τοποθεσίες απεικονίζουν ακρωτηριασμένα πτώματα με ανοιχτές κοιλότητες στο στήθος και εκτεθειμένα όργανα/εντόσθια. Κατά τη διάρκεια μιας αποστολής οι παίκτες βοηθούν έναν χαρακτήρα να καρφώσει καρφιά στα χέρια και τα πόδια του με φωνές και εφέ αίματος να συνοδεύουν τη σκηνή.

Δεν είναι ότι δεν έχουμε ξαναδεί αρκετά βίαιες σκηνές σε παιχνίδια, αλλά η λέξη «βοηθούν» προκαλεί έκπληξη, αφού υποδηλώνει πως ο χαρακτήρας μας συμμετέχει ενεργά.

Συνεχίζοντας, η περιγραφή από την υπηρεσία ηληκιακής ταξινόμησης περιλαμβάνει νέες πληροφορίες που έχουν να κάνουν με την παραμετροποίηση των γεννητικών οργάνων, λέγοντας:

Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το φύλο του χαρακτήρα τους και να τον προσαρμόσουν. Η προσαρμογή περιλαμβάνει απεικονίσεις μαστών, γλουτών και γεννητικών οργάνων, καθώς και διάφορα μεγέθη και συνδυασμούς αυτών.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, η CD Projekt Red απέσυρε τις δυαδικές επιλογές φύλου πέρυσι, αλλάζοντας το εργαλείο δημιουργίας χαρακτήρα ώστε να τονίζει απλά τον τύπο του σώματος, επιτρέποντας στους παίκτες να δημιουργήσουν ακριβώς όπως επιθυμούν τον χαρακτήρα τους. Αν μη τι άλλο το στούντιο όπως φαίνεται συνεχίζει να εμπλουτίζει το εργαλείο της παραμετροποίησης, ώστε οι παίκτες να φέρουν τον χαρακτήρα τους πραγματικά στα μέτρα τους.

Όπως και να’ χει, στις 11 Ιουνίου η CD Projekt Red θα αποκαλύψει στο Night City Wire event περισσότερες λεπτομέρειες και gameplay πλάνα, εστιάζοντας στον κόσμο του παιχνιδιού.