Το remake Halo 2: Anniversary έρχεται στο PC την επόμενη εβδομάδα

Το Master Chief Collection εμπλουτίζεται ξανά
07 Μαΐου 2020 12:40
Το remake Halo 2: Anniversary έρχεται στο PC την επόμενη εβδομάδα

Όπως ανακοίνωσε η Microsoft, το remake του θρυλικού Halo 2 είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Halo 2 Anniversary, το οποίο θα καταφθάσει στο Xbox Game Pass των Windows 10 και στο Steam ως μέρος του Halo: The Master Chief Collection στις 12 Μαΐου.

Για την ιστορία, το Halo 2: Anniversary είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 2014 για το Xbox One και αποτελεί ολοκληρωμένο remake του τίτλου του αρχικού Xbox που είχε κάνει το ντεμπούτο του το 2004. Τα γραφικά, λοιπόν, είναι δραματικά βελτιωμένα, όλα τα cinematics έχουν δημιουργηθεί από την αρχή σε συνεργασία με το Blur στούντιο, ενώ ίδια φροντίδα έχει λάβει και ο τομέας του ήχου. Η PC έκδοση τώρα θα υποστηρίζει 4K αναλύσεις, ultrawide οθόνες, θα προσφέρει επιλογές για το FOV και όπως και η έκδοση του Xbox θα σας επιτρέπει να αλλάξετε σε πραγματικό χρόνο τα γραφικά και να δείτε πως ήταν η έκδοση του αρχικού Xbox με το πάτημα ενός κουμπιού.

Όπως συνέβη και με τα Halo: Reach και Halo: Combat Evolved Anniversary προηγουμένως, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο ως ανεξάρτητο DLC με τιμή €10 ή δωρεάν αν έχετε αγοράσει ήδη όλο το Master Chief Collection. Φυσικά και οι συνδρομητές του Xbox Game Pass δε θα χρειαστεί να αγοράσουν ξανά το παιχνίδι.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.