Η Ubisoft καταχώρησε το ‘Prince of Persia 6’ – Φουντώνουν οι εικασίες για επιστροφή της σειράς

Τι ετοιμάζει άραγε η εταιρία;
06 Μαΐου 2020 14:44
Η Ubisoft καταχώρησε το ‘Prince of Persia 6’ – Φουντώνουν οι εικασίες για επιστροφή της σειράς

Σύμφωνα με την υπηρεσία WHOIS, η Ubisoft καταχώρησε πριν μερικές ώρες το νέο domain ‘princeofpersia6.com’. Ναι, καλά διαβάσετε, η γαλλική εταιρία φαίνεται πως ετοιμάζει το έδαφος για την επιστροφή της λατρεμένης σειράς Prince of Persia. Σίγουρα οι τόσες φήμες και εικασίες τα τελευταία χρόνια μπορεί να έχουν κάνει κάποιους καχύποπτους, αλλά τον τελευταίο καιρό σίγουρα η Ubisoft φλερτάρει με την ιδέα.

Να σας υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα έτρεξε ένα Prince of Persia event στο For Honor, ενώ πριν μερικούς μήνες ανακοίνωσε και ένα Prince of Persia VR escape room. Λένε πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και σίγουρα τον τελευταίο καιρό υπάρχει 'καπνός' και μάλιστα αρκετός. Όλα τα φώτα είναι πλέον στραμμένο στο ψηφιακό event που ετοιμάζει η Ubisoft το καλοκαίρι, το οποίο για την ώρα δεν έχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία. Αν όντως αποκαλυφθεί νέο Prince of Persia, το εν λόγω event θα είναι το μέρος.

Βέβαια για λόγος ασφαλείας σε όλες τις βιομηχανίες συνηθίζεται οι εταιρίες να κατοχυρώνουν domains και ονόματα ακόμα και αν δεν ετοιμάζουν κάτι άμεσα, όπως για παράδειγμα η Sony που πρόσφατα κατοχύρωσε τα PS6, PS7, PS8, PS9 και PS10 στην Ιαπωνία. Οπότε το ‘princeofpersia6.com’ μπορεί εν τέλει να μην είναι και τίποτα.

Ανεξαρτήτως, το τι ετοιμάζει τελικά η Ubisoft θα το μάθουμε εν καιρώ, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.