Επίσημο: Έρχεται event Cyberpunk 2077 τον Ιούνιο – Θα δούμε νέα gameplay πλανα

Η αντίστροφη μέτρηση μόλις ξεκίνησε
06 Μαΐου 2020 13:47
Επίσημο: Έρχεται event Cyberpunk 2077 τον Ιούνιο – Θα δούμε νέα gameplay πλανα

Η E3 2020 ήταν προγραμματισμένη για τις 9 με 11 Ιουνίου, αλλά εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού ακυρώθηκε. Παρ’ όλ’ αυτά, ο Ιούνιος θα έχει πολλές ανακοινώσεις, αποκαλύψεις και εκδηλώσεις που θα κρατήσουν απασχολημένους τους gamers. Πριν μερικές ημέρες η EA ανακοίνωσε το δικό της event για τον Ιούνιο, όπως επίσης και η Microsoft και τώρα στη λίστα αυτή έρχεται να προσθέσει το δικό της λιθαράκι και η CD Projekt.

Αναλυτικότερα, μέσα από τους επίσημους social media λογαριασμούς του Cyberpunk 2077 ανακοινώθηκε το Night City Wire. Πρόκειται για ένα event που θα λάβει χώρα στις 11 Ιουνίου και σύμφωνα με τον global community lead της ομάδας, Marcin Momot, θα δούμε νέα gameplay πλάνα. Το πιθανότερο είναι πως η CD Projekt θα εστιάσει στον κόσμο του παιχνιδιού, εξού και η ονομασία του event.

Ακολουθούν τα σχετικά tweets.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου για τα PS4, Xbox One και PC. Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι αγοράσουν το παιχνίδι στο Xbox One δε θα χρειαστεί να αγοράσουν δεύτερη φορά την έκδοση του Xbox Series X, αφού υποστηρίζεται η Smart Delivery τεχνολογία.