Το Star Wars Jedi: Fallen Order μετρά πάνω από 10 εκατομμύρια παίκτες

Εξαιρετική πορεία σημειώνει ο τίτλος της Respawn Entertainment
06 Μαΐου 2020 12:01
Το Star Wars Jedi: Fallen Order μετρά πάνω από 10 εκατομμύρια παίκτες

Στο πλαίσιο της πρόσφατης αποκάλυψης των οικονομικών της αποτελεσμάτων, η EA δημοσίευσε νέα στοιχεία για το Star Wars Jedi: Fallen Order που απ’ ότι φαίνεται αποτέλεσε τεράστια επιτυχία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την αναφορά, το πόνημα της Respawn Entertainment μετρά πάνω από 10 εκατομμύρια παίκτες σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες. Ωστόσο, δε γίνεται ξεκάθαρο αν πρόκειται για πωλήσεις που έφτασαν στα χέρια των καταναλωτών ή απλά στα ράφια των καταστημάτων. Πιθανώς ο αριθμός των παικτών είναι υψηλότερος από τις άμεσες πωλήσεις, δεδομένης της φύσης της αγοράς επαναπώλησης σε επιχειρήσεις όπως το GameStop.  

Παρόλα αυτά είναι αναμφίβολα εντυπωσιακότατη η πορεία του τίτλου, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα single player παιχνίδι, που μόνο ελπίδες μπορεί να φέρει για το μέλλον της σειράς και γιατί όχι και της ίδιας της EA. Ο CEO μάλιστα της εταιρίας, Andrew Wilson, προέβη σε δηλώσεις, λέγοντας:

Είμαστε ευτυχείς που βλέπουμε ανθρώπους απ' όλο τον κόσμο να επικοινωνούν και να συνδέονται μέσω των παιχνιδιών μας σε τούτη τη δύσκολη περίοδο. Συνεχίζουμε κάνοντας ότι περνά από το χέρι μας για τους παίκτες και την κοινότητα. Χάρη στην εκπληκτική αφοσίωση και αποφασιστικότητα των ομάδων μας στην Electronic Arts, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τα παιχνίδια, τις εμπειρίες και τις επιλογές περιεχομένου που αναζητούν οι παίκτες μας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Το Star Wars Jedi: Fallen Order κυκλοφορεί για PS4, Xbox One και PC.