Μάλλον το Yakuza: Like A Dragon έρχεται στο PC

Βρέθηκε στο database του Steam
06 Μαΐου 2020 08:46
Μάλλον το Yakuza: Like A Dragon έρχεται στο PC

Το Yakuza: Like A Dragon κυκλοφορεί αρκετό καιρό αποκλειστικά στο PlayStation 4, αλλά όπως αποκάλυψαν μερικά στοιχεία που βρέθηκαν στο Steam Database φαίνεται ότι θα έρθει και στο Steam. Το εν λόγω site μαζεύει data από παιχνίδια που υπάρχουν ήδη στην υπηρεσία της Valve ή από άλλα που αναμένεται να καταφθάσουν. Έτσι, ανακαλύφθηκε ο τίτλος της Sega προτού καν ανακοινωθεί επίσημα.

Βέβαια, ίσως η παραπάνω διαρροή να ισχύει, αφού σχετικά πρόσφατα είδαμε πολλά παιχνίδια από το διάσημο franchise όπως τα Yakuza 0, Yakuza Kiwami και Yakuza Kiwami 2 να καταφθάνουν στο Xbox One και το Steam. Παρ’ όλ’ αυτά, δεν είναι σίγουρο αν το 3ο και 6ο παιχνίδι της σειράς θα καταφθάσουν, αφού το “Like a Dragon” είναι ουσιαστικά το έβδομο παιχνίδι της σειράς, με νέο πρωταγωνιστή.

Δείτε την εικόνα από το Steam Database παρακάτω:

Το αν ισχύουν τελικά τα παραπάνω αναμένεται να το μάθουμε στο μέλλον, ωστόσο, παρακαλούμε να λάβετε τα παραπάνω με επιφυλακτικότητα, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τη σειρά Yakuza παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: