Το νέο update του Star Wars Jedi: Fallen Order έφτασε με New Game+ και μπόλικο περιεχόμενο

Συνεχίζει την υποστήριξη η Respawn Entertainment
05 Μαΐου 2020 12:31
Το νέο update του Star Wars Jedi: Fallen Order έφτασε με New Game+ και μπόλικο περιεχόμενο

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Star Wars Day «May the 4th», η Respawn Entertainment και η EA κυκλοφόρησαν ένα νέο δωρεάν update για το Star Wars Jedi: Fallen Order, το οποίο φέρνει αρκετά νέα καλούδια στους fans του παιχνιδιού.

Αρχικά έχουμε το New Game+ mode, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να ξαναπαίξουν το παιχνίδι ξεκλειδώνοντας διάφορα cosmetics για τον Cal Kestis και τον μικρό του ρομποτικό φίλο BD-1. Επίσης, προστέθηκαν νέα combat challenges στο meditation training, τα οποία έχουν στόχο να δοκιμάσουν σε στυλ αρένας τις μαχητικές ικανότητές σας εναντίων διάφορων κυμάτων εχθρών. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσουμε τα δικά μας challenges, τοποθετώντας τους εχθρούς της αρεσκείας μας σε όποιο περιβάλλον επιθυμούμε, με όποια modifiers θέλουμε.

Τέλος, το update προσφέρει νέα skins για τον BD-1, ενώ παράλληλα έχουμε τη δυνατότητα να ντύσουμε τον Cal ως Inquisitor και να δώσουμε κόκκινο χρώμα στο lightsaber για μια πιο Sith-like εμφάνιση.

Το Star Wars Jedi: Fallen Order κυκλοφορεί ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο για PS4, Xbox One και PC, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί και στο Google Stadia εντός του έτους. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το σχετικό trailer στον player που ακολουθεί.