Το Call of Duty: Warzone θα υποστηρίζει τα PS5 και Xbox Series X

Η Infinity Ward θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον τίτλο
04 Μαΐου 2020 09:05
Το Call of Duty: Warzone θα υποστηρίζει τα PS5 και Xbox Series X

Αδιαμφισβήτητα, αυτή τη στιγμή τα βλέμματα σχεδόν όλων των gamers είναι στραμμένα στις κονσόλες επόμενης γενιάς, PlayStation 5 και Xbox Series X. Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι παίκτες έτοιμοι να κόψουν τις καθημερινές τους multiplayer gaming συνήθεις με τη μετάβαση στη νέα γενιά. Όσοι συνεχίζουν να απολαμβάνουν, λοιπόν, το Call of Duty: Warzone και θέλουν να επενδύσουν στην επόμενη γενιά, σίγουρα θα χαρούν με τις νέες δηλώσεις της Infinity Ward.

Αναλυτικότερα, ο Narrative Director του στούντιο, Taylor Kurosaki, μίλησε στο μέσο του εξωτερικού GamerGen για διάφορα θέματα που αφορούν το μέλλον του παιχνιδιού. Στο πλαίσιο αυτό επισήμανε πως τα πλάνα του στούντιο για το παιχνίδι περιλαμβάνουν ένα αξιοσημείωτο χρονικό διάστημα, το οποίο σίγουρα καλύπτει και την κυκλοφορία των νέων κονσολών. Αυτό σημαίνει πως μόλις το PlayStation 5 και το Xbox Series X κυκλοφορήσουν, το παιχνίδι θα ενημερωθεί για να τα υποστηρίζει.

Προς το παρόν καμία από τις δύο κονσόλες επόμενης γενιάς δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά και η δύο αναμένεται να καταφθάσουν στο τέλος του έτους.