Φήμη: Καθυστέρηση για το καθιερωμένο μεγάλο Nintendo Direct του Ιουνίου

Δύο έμπιστες πηγές επιβεβαιώνουν
03 Μαΐου 2020 14:35
Φήμη: Καθυστέρηση για το καθιερωμένο μεγάλο Nintendo Direct του Ιουνίου

Τόσο το έμπιστο δημοσιογραφικό μέσο Eurogamer, όσο και το εξίσου αξιόπιστο Venturebeat, επισημαίνουν πως το καθιερωμένο μεγάλο Nintendo Direct που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο πλαίσιο της E3 θα καθυστερήσει φέτος. Όπως μάλλον μπορείτε να προβλέψετε, η αιτία δεν είναι άλλη από την πανδημία του κορωνοϊού.

Παρόλο που η Nintendo έχει κάνει τη μετάβαση εδώ και πολλά χρόνια σε ψηφιακής μορφής events, αυτή τη φορά χρειάζεται περισσότερο χρόνο, καθώς το προσωπικό της προσαρμόζεται στις νέες εργασιακές συνθήκες από το σπίτι.

Σύμφωνα με το Eurogamer, η Nintendo έχει ενημερώσει τους publishers που είχαν σκοπό να παρουσιάσουν τα παιχνίδια τους στο εν λόγω Direct πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ετοιμάσει τα first-party παιχνίδια της. Για την ώρα η νέα ημερομηνία δεν έχει κλειδώσει, αλλά εικάζεται πως η παρουσίαση θα λάβει χώρα αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Μάλιστα, η Nintendo έδωσε το ελεύθερο στους publishers να παρουσιάσουν μόνοι τους τα παιχνίδια τους, αν το επιθυμούν.

Φυσικά, οι παραπάνω πληροφορίες αποτελούν φήμες μέχρι στιγμής, αφού η Nintendo δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.