Η αντίδραση του δημιουργού του God of War για το Assassin’s Creed Valhalla

Ο Cory Barlog μιλά για το νέο σκανδιναβικό τίτλο της Ubisoft
02 Μαΐου 2020 18:33
Η αντίδραση του δημιουργού του God of War για το Assassin’s Creed Valhalla

Το Assassin’s Creed Valhalla αποκαλύφθηκε πριν μερικές ημέρες, τραβώντας πάνω του τα βλέμματα της gaming κοινότητας. Πέρα από τις συγκρίσεις με το Odyssey που είχε μεταφέρει τη δράση στην Αρχαία Ελλάδα, οι παίκτες έκαναν συγκρίσεις και με ένα ακόμη παιχνίδι που ταξίδεψε από την Αρχαία Ελλάδα στη Σκανδιναβία. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το God of War του PS4, το οποίο έφερε τον Σπαρτιάτη ‘Θεό του Πολέμου’ στον παγωμένο Βορά με ένα κεφάλαιο που λάτρεψαν οι παίκτες και οι κριτικοί.

Οι gamers δεν ήταν οι μόνοι που μίλησαν, όμως, για τα κοινά των δύο τίτλων. Και ο ίδιος ο δημιουργός του πιο πρόσφατου God of War, Cory Barlog, σχολίασε την αποκάλυψη του Assassin’s Creed Valhalla μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Η πρώτη δημοσίευση ήταν πιο χιουμοριστική και ο Barlog πείραξε με έξυπνο τρόπο την Ubisoft για τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να αποκαλύψει το παιχνίδι.

Η εν λόγω δημοσίευση ακολουθεί παρακάτω.

Στη συνέχεια, ο Barlog μοιράστηκε και ένα άρθρο του ξένου Τύπου, το οποίο επισήμανε πως οι δημιουργοί του Assassin’s Creed Valhalla δε φοβούνται τις συγκρίσεις με το God of War. Πάνω σε αυτό δήλωσε:

Κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί. Η μυθολογία υπάρχει εδώ και πάρα πολύ καιρό και θα διατηρηθεί εσαεί, παρέχοντας σε αμέτρητους δημιουργούς μια βαθιά πηγή για να αντλήσουν έμπνευση – αρκεί να  είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν το ένα μάτι τους για το τίμημα της γνώσης.

Είμαι ΠΟΛΥ ενθουσιασμένος να παίξω το Assassin’s Creed Valhalla όταν κυκλοφορήσει.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και αυτή τη δημοσίευση.

To Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020 για τα Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia και τα Windows PC αποκλειστικά μέσα από τα Epic Games Store και Ubisoft Store.

Παράλληλα, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο και μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία UPLAY+, ενώ όσοι αγοράσουν το παιχνίδι στο Xbox One δε θα χρειαστεί να αγοράσουν δεύτερη φορά την έκδοση του Xbox Series X, αφού υποστηρίζεται η Smart Delivery τεχνολογία.

Η αποκάλυψη των πρώτων gameplay πλάνων έχει δρομολογηθεί για τις 7 Μαΐου στο ειδικό event της Microsoft για το Xbox Series X.