Το Battlefield θα επιστρέψει το 2021 για τα PS5 και Xbox Series X

Εκεί εστιάζει πλέον η DICE
01 Μαΐου 2020 10:35
Το Battlefield θα επιστρέψει το 2021 για τα PS5 και Xbox Series X

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει πως το τελευταίο update του Battlefield V θα καταφθάσει το καλοκαίρι. Τώρα, μέσα από το επίσημο blog του Star Wars Battlefront II, η DICE ανακοίνωσε πως πλέον έχει ολοκληρωθεί το όραμά της και για αυτό παιχνίδι, χάρη στο The Battle on Scarif Update που κυκλοφόρησε στις 29 Απριλίου.

Τώρα το στούντιο φαίνεται πως έχει στραφεί εξ’ ολοκλήρου στο επόμενο Battlefield. Μιλώντας στο IGN, ένας αντιπρόσωπος της EA δήλωσε:

Η DICE εργάζεται στο αυτόνομο update του Battlefield V που θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι και συνεχίζει να παραδίδει Community Games. Παρόλο που το όραμα της ομάδας για το Star Wars Battlefront II έχει πλέον ολοκληρωθεί με το The Battle on Scarif Update που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα, οι servers, τα in-game challenges, τα events και η υποστήριξη γενικότερα θα συνεχιστεί όσο το παιχνίδι ζει με τους παίκτες και την κοινότητά του. Ανυπομονούμε να ακούσουμε περισσότερες ιστορίες από τους παίκτες και των δύο παιχνιδιών μέσα στα επόμενα χρόνια.

Μακροπρόθεσμα, το στούντιο εστιάζει στο μέλλον του Battlefield που θα φτάσει στα χέρια των παικτών το 2021.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε μια πιο συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για το επόμενο Battlefiled. Προηγουμένως γνωρίζαμε απλά πως το παιχνίδι θα καταφθάσει κάποια στιγμή μεταξύ 2021 και 2022.

Το επόμενο κεφάλαιο της λατρεμένης shooter σειράς θα έρθει επομένως δίχως αμφιβολία στις κονσόλες επόμενης γενιάς, PlayStation 5 και Xbox Series X, οι οποίες αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στο τέλος της φετινής χρονιάς. Ενδεχομένως να πρόκειται βέβαια και για cross-gen κυκλοφορία που δε θα αφήσει πίσω τα PlayStation 4 και Xbox One.

Για την ώρα οι επίσημες πληροφορίες για το επόμενο Battlefield είναι ελάχιστες, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.