ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Assassin’s Creed Valhalla είναι γεγονός και πάει Σκανδιναβία!

Πρώτο εικαστικό από το επόμενο παιχνίδι της σειράς
29 Απριλίου 2020 22:56
ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Assassin’s Creed Valhalla είναι γεγονός και πάει Σκανδιναβία!

Πριν μερικές ώρες η Ubisoft ξεκίνησε ένα ξεχωριστό live stream, στο οποίο οι θεατές μπορούσαν να παρακολουθήσουν ζωντανά την δημιουργία του πρώτου εικαστικού για το Assassin’s Creed Valhalla. Ναι, περίπου δύο χρόνια μετά το Odyssey που λάμβανε χώρα στην Αρχαία Ελλάδα, το επόμενο κεφάλαιο της σειράς είναι πλέον επίσημο και θα ταξιδέψει τους παίκτες στην Σκανδιναβία!

Πέρα από εικαστικό, το μόνο που γνωρίζουμε επίσημα για την ώρα είναι η ονομασία του παιχνιδιού. Ωστόσο, δε θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ, καθώς το πρώτο CGI trailer θα αποκαλυφθεί αύριο, Πέμπτη 30 Απριλίου, στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Για τα πρακτικά μπορούμε βέβαια να κάνουμε υποθέσεις. Το όνομα Valhalla υποδηλώνει πως για άλλη μια φορά θα δούμε μυθολογικά στοιχεία στη σειρά. Συγκεκριμένα, στη Σκανδιναβική μυθολογία Βαλχάλλα ονομάζεται η αίθουσα του Όντιν που ήταν το νέο σπίτι για όσους σκοτώνονται ένδοξα στη μάχη.  Παράλληλα, το γεράκι φαίνεται πως επιστρέφει και λογικά θα λειτουργεί όπως ο γνώριμος μηχανισμός στα δύο τελευταία παιχνίδια. Τέλος, οι ναυμαχίες, αλλά και οι μάχες μεγάλης κλίμακας (conquest battles) που είδαμε στο Odyssey φαίνεται πως θα επιστρέψουν, κάτι λογικό εξάλλου μιας και έχουμε να κάνουμε με θεματολογία που εστιάζει στους Βίκινγκς.

Η ημερομηνία και οι πλατφόρμες κυκλοφορίας του παιχνιδιού δεν αποκαλύφθηκαν ακόμη.


Εδώ στους Unboxholics γνωρίζαμε εδώ και αρκετές ημέρες για το Assassin’s Creed Valhalla και μάλιστα ήμασταν το μόνο ελληνικό μέσο με τη δυνατότητα να μιλήσουμε με τον δημιουργό του εν λόγω εικαστικού.

Μπορείτε να διαβάσετε την αποκλειστική μας συνέντευξη με τον BossLogic πατώντας εδώ.