Το PUBG και παιχνίδια της EA έρχονται στο Google Stadia

Ενώ ανακοινώθηκαν και νέες χρονικές αποκλειστικότητες
29 Απριλίου 2020 10:26
Το PUBG και παιχνίδια της EA έρχονται στο Google Stadia

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η Google είχε δρομολογήσει το επόμενο Stadia Connect πριν μερικές ημέρες. Το σόου ολοκληρώθηκε με επιτυχία, προσφέροντας μια ματιά στο μέλλον της υπηρεσίας και εστιάζοντας κυρίως στα παιχνίδια που θα έρθουν σύντομα.

Ξεκινώντας, η Google έδωσε τα χέρια με την EA και έτσι διάφορα παιχνίδια της θα έρθουν στο Stadia. Μέχρι το τέλος του 2021 θα διατεθούν στην streaming πλατφόρμα πέντε EA τίτλοι. Η αρχή θα γίνει φέτος με τα Star Wars Jedi: Fallen Order, FIFA και Madden NFL, ενώ για την ώρα δε γνωρίζουμε ποιοι είναι οι άλλοι δύο τίτλοι.

Περνώντας τώρα στα "First on Stadia" παιχνίδια, η εταιρία αποκάλυψε το Get Packed, στο οποίο αναλμβάνετε να κάνετε μετακομίσεις. Είναι ένα co-op παιχνίδι για μέχρι τέσσερις παίκτες που θυμίζει αρκετά το Overcooked.

Συνεχίζοντας, το Stadia θα υποδεχθεί και το Crayta, το οποίο είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας παιχνίδια μαζί με τους φίλους σας και να τα μοιραστείτε με την κοινότητα στα πρότυπα του Dreams.

Η τελευταία χρονική αποκλειστικότητα της πλατφόρμας είναι το Wave Break, ένα arcade παιχνίδι με 80s αισθητική.

Εν κατακλείδι, η Google ανακοίνωσε πως 13 συνολικά τίτλοι θα έρθουν στο Stadia τους επόμενους μήνες. Πέρα από τη συνεργασία με την EA, η πιο αξιοσημείωτη προσθήκη είναι ενδεχομένως το PlayerUnknown's Battlegrounds, το οποίο θα υποστηρίζει και cross-platform λειτουργίες. Συνεχίζοντας, το ιδιαίτερο RPG Octopath Traveler είναι πλέον διαθέσιμο στο Stadia, ενώ θα ακολουθήσει το Zombie Army 4: Dead War το Μάιο μαζί με τον firefighting τίτλο Embr και τον Ιούνιο θα έρθει και το Rock of Ages 3.