Το Cyberpunk θα είναι γεμάτο βία και ακατάλληλες σκηνές – «Δεν αστειευόμαστε»

Νέες πληροφορίες για το άκρως αναμενόμενο παιχνίδι
28 Απριλίου 2020 19:33
Το Cyberpunk θα είναι γεμάτο βία και ακατάλληλες σκηνές – «Δεν αστειευόμαστε»

Αν έχετε δει τα gameplay βίντεο και τα trailers του Cyberpunk 2077 που έχουν δοθεί μέχρι στιγμής στα φώτα της δημοσιότητας, σίγουρα θα έχετε καταλάβει πως η CD Projekt δε διστάζει να χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι ακόμα και σκληρές εικόνες. Το πρώτο gameplay walkthrough που είχαμε δει ξεκίναγε με μια νεαρή που είχε φύγει από τη ζωή σε μια μπανιέρα. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας θα το βρείτε στο τέλος του άρθρου.

Στις αρχές του Μαρτίου, λοιπόν, η πολωνική ομάδα είχε στείλει το παιχνίδι για ηλικιακή ταξινόμηση στις διάφορες υπηρεσίες ανά τον κόσμο (PEGI, ESRB, κλπ.). Τώρα τα πρώτα αποτελέσματα έφτασαν και δείχνουν πως μιλάμε για τον ορισμό του ‘18+’ παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, ο τίτλος έχει σχεδόν ότι χαρακτηρισμό μπορούν να αποδώσουν αυτές οι υπηρεσίες και όπως θα φαίνεται θα είναι γεμάτο βία, ουσίες και πολύ (πάρα πολύ για την ακριβεία) ακατάλληλο περιεχόμενο.  

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη λίστα με τις ταξινομήσεις περιεχομένου που έλαβε το Cyberpunk 2077, με τον Lead Quest Designer του παιχνιδιού, Paweł Sasko, να δηλώνει χαρακτηριστικά: «Δεν αστειευόμαστε».

Όπως όλα δείχνουν το Cyberpunk 2077 θέλει να μεταφέρει μια ρεαλιστική δυστοπία χωρίς να πατάει πουθενά φρένο, ακόμα και αν πρόκειται για ευαίσθητα θέματα. Εφόσον όλα πάνε καλά θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τον κόσμο του στις 17 Σεπτεμβρίου στα PS4, Xbox One και PC.