Η Bethesda δωρίζει ένα εκατομμύριο δολάρια για την καταπολέμηση του COVID-19

Ενώ παράλληλα διοργανώνει ειδικά livestreams
28 Απριλίου 2020 11:27
Η Bethesda δωρίζει ένα εκατομμύριο δολάρια για την καταπολέμηση του COVID-19

Σε μια σημαντική δήλωση προέβη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Bethesda, αφού όπως ανακοίνωσε δωρίζει $1 εκατομμύριο δολάρια για την καταπολέμηση του COVID-19. Η εταιρία θα διανέμει το ποσό σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των Direct Relief και UNICEF.   

Δεδομένης της κρίσης που επικρατεί στην παγκόσμια υγεία, νιώσαμε την ανάγκη να συμμετέχουμε κι εμείς στην καταπολέμηση του ιού με μια σειρά από δωρεές σε διεθνείς και τοπικές φιλανθρωπικές προσπάθειες, προκειμένου να ανακουφίσουμε όσο είναι δυνατόν τον πόνο που προκάλεσε η κατάσταση.

Από το εν λόγω ποσό σύμφωνα με την αναφορά της εταιρίας, τα $500,000 θα δοθούν στο Direct Relief, το οποίο μεταξύ άλλων παρέχει προστατευτικό εξοπλισμό σε όσους εργάζονται στον τομέα της υγείας, $250,000 στη UNISEF η οποία παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια σε όλο τον κόσμο και τέλος, $250,000 θα δοθούν σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα που θα επιλέξουν οι εργαζόμενοι της Bethesda.

Παράλληλα, η εταιρία έχει προγραμματίσει τη διοργάνωση διάφορων livestreams στο κανάλι της στο Twitch μέσω της νέας καμπάνιας «Bethesda At Home», κατά τα οποία διάφοροι developers θα παίζουν παιχνίδια από το σπίτι τους, ενθαρρύνοντας τους θεατές να καταβάλουν τον οβολό τους για το σκοπό. Η Bethesda αναφερόμενη πάνω σε αυτό δήλωσε:

Είτε παίζοντας παιχνίδια, είτε παρακολουθώντας livestreams, είτε με οποιανδήποτε τρόπο μένετε ενεργοί σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, σας ενθαρρύνουμε να μείνετε ενωμένοι, συνεχίζοντας να τηρείται όπως όλοι μας τις οδηγίες κοινωνικής αποστασιοποίησης για το καλό της ασφάλειας και της υγείας.