Το Minimal Affect είναι μια παρωδία του Mass Effect για τις κονσόλες νέας γενιάς

Δείτε το πρώτο του trailer
27 Απριλίου 2020 11:05
Το Minimal Affect είναι μια παρωδία του Mass Effect για τις κονσόλες νέας γενιάς

Κι ενώ όλοι οι fans του Mass Effect ανυπομονούν κάποια στιγμή να δεήσει η EA, κυκλοφορώντας επιτέλους ένα remaster της τριλογίας με όλα τα DLCs όπως της αξίζει, το Toadman Studios και η Sold Out σκέφτηκαν να καλύψουν το κενό με μια παρωδία. Το όνομα αυτής; Minimal Affect!

Όχι δεν πρόκειται για πλάκα! Το Minimal Affect είναι ένα story-driven space adventure παιχνίδι με πολύχρωμους χαρακτήρες, οι οποίοι έχουν μια πολύ σημαντική αποστολή! Το space sex και την παγκόσμια ειρήνη! Εμ, βασικά να σώσουν τον γαλαξία πυροβολώντας στρατιές εξωγήινων. Μέσω ενός έντονου cartoon-style κόσμου, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν την ομάδα τους σε μια κωμική third-person action RPG περιπέτεια. Το παιχνίδι θα προσφέρει νέα skills προς εκμάθηση, εξερεύνηση, side quests και γενικά ότι θα μπορούσε να περιμένει κάποιος από ένα ανάλογου είδους παιχνίδι.

Το Minimal Affect αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021 για PC και κονσόλες επόμενης γενιάς. Περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο και τις ακριβείς πλατφόρμες, θα μάθουμε εν καιρώ. Δείτε το trailer της ανακοίνωσης στον player που ακολουθεί.

Tags: