Δείτε τη γιγαντιαία πόλη που δημιούργησαν στο Minecraft ‘επαγγελματίες χτίστες’ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δουλεύαν δώδεκα ώρες την ημέρα για δύο μήνες
27 Απριλίου 2020 09:59
Δείτε τη γιγαντιαία πόλη που δημιούργησαν στο Minecraft ‘επαγγελματίες χτίστες’ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Varuna είναι μια ομάδα επαγγελματιών Minecraft παικτών που απαρτίζεται από αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και καλλιτέχνες και ευθύνεται για μερικά πραγματικά φαντασμαγορικά δημιουργήματα. Η νέα τους δουλεία είναι η City of Orario που βασίζει στο anime ‘DanMachi’ και κατάφερε να εντυπωσιάσει την κοινότητα του Reddit.

Ο χάρτης έχει διαστάσεις 1500x1500 και στο κέντρο του βρίσκεται ένα τεράστιο dungeon-κύλινδρος. Βέβαια, το ύψος του πύργου έπρεπε να περιοριστεί, γιατί το Mincraft έχει ένα όριο για το πόσο ψηλά μπορείτε να χτίσετε. Η Varuna ωστόσο δεν τσιγκουνεύτηκε στις υπόλοιπες λεπτομέρειες, αφού έχει επιμεληθεί το εσωτερικό από όλα τα σπιτάκια! Μάλιστα, για την δημιουργία του City of Orario η ομάδα δούλευε περίπου δώδεκα ώρες την ημέρα

Μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από την εντυπωσιακή δουλειά της μέσα από τις εικόνες που ακολουθούν.

Έχοντας δει τις παραπάνω εικόνες, σίγουρα θα αναρωτιέστε αν μπορείτε να εξερευνήσετε και μόνοι σας τον εντυπωσιακό αυτό Minecraft χάρτη. Δυστυχώς, η Varuna έφτιαξε την πόλη έπειτα ειδική παραγγελία ενός ιδιωτικού πελάτη της, οπότε δε μπορεί να διαθέσει για την ευρύτερη κοινότητα τη δουλειά της. Αν θέλετε, ωστόσο, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις υπόλοιπες δουλείες της πατώντας εδώ.

Tags: