Το PUBG προσθέτει bots για να είναι πιο δίκαιο με τους νέους παίκτες

Το νέο update των κονσολών κυκλοφόρησε
25 Απριλίου 2020 14:21
Το PUBG προσθέτει bots για να είναι πιο δίκαιο με τους νέους παίκτες

Αν υπάρχει ένα αναπόφευκτο πρόβλημα στα multiplayer παιχνίδια αυτό είναι δίχως δεύτερη σκέψη η ισορροπία και το σωστό matchmaking με βάση το skill των παικτών. Καλώς ή κακώς, με την πάροδο του χρόνο οι παίκτες που αναλώνουν όλο και περισσότερο χρόνο σε ένα παιχνίδι βελτιώνονται, με αποτέλεσμα οι νέοι gamers που θέλουν να ξεκινήσουν το ταξίδι τους σε αυτό το multiplayer παιχνίδι να βρίσκουν τα πράγματα «σκούρα». Αυτή την κατάσταση αντιμετωπίζει εδώ και καιρό το PUBG. Το δημοφιλές battle royale παιχνίδι φιλοξενεί αυτή την στιγμή αρκετούς σκληροπυρηνικούς παίκτες που επί καθημερινής βάσεως δεν σταματούν να αναζητούν το δικό τους 'κοτόπουλο'.

Αυτό έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο χάσμα στην κοινότητα και καθιστά δύσκολο έως και αδύνατο να υπάρξει ένα πιο «φιλικό» περιβάλλον για τους νεοεισερχόμενους gamers.

Είδαμε το γενικό skill των παικτών μας να αυξάνεται δραματικά τα τελευταία τρία χρόνια. Βλέπουμε όλο και πιο συχνά πολλούς νέους παίκτες να εξολοθρεύονται χωρίς κανένα kill – και συχνά χωρίς να έχουν προκαλέσει καθόλου damage

Αυτό το σοβαρό πρόβλημα θέλει να επιλύσει η PUBG Corp. κυρίως στις εκδόσεις των κονσολών. Για αυτόν τον λόγο η εταιρία κυκλοφόρησε το νέο update με αριθμό έκδοσης 7.1. Το εν λόγω patch θα προσθέσει bots στο παιχνίδι έτσι ώστε οι παίκτες να μπορέσουν να παίζουν με μία καλύτερη ισορροπία και να καταφέρουν να βελτιωθούν. Η ομάδα υπόσχεται πως τα bots θα είναι προγραμματισμένα σωστά και δεν θα πράττουν ανόητα πράγματα όπως το να αυτοκτονούν από υψηλά σημεία. Επίσης, όσο προχωρά το παιχνίδι τα bots μετά την εκτέλεσή τους θα ανταμείβουν τον εκάστοτε παίκτη με ακόμη καλύτερο loot.

Να σημειωθεί πως μελλοντικά θα προστεθούν bots και στην έκδοση του PC.

Πως σας φαίνεται η απόφαση της PUBG Corp. για να ισορροπήσει το παιχνίδι; Πείτε μας στα σχόλια.

Tags: