Φουντώνουν οι εικασίες για Xbox event πολύ σύντομα - Spencer: “Δεν θα περιμένετε πολύ”

Νέες δηλώσεις από τον υπεύθυνο του τμήματος
23 Απριλίου 2020 22:51
Φουντώνουν οι εικασίες για Xbox event πολύ σύντομα - Spencer: “Δεν θα περιμένετε πολύ”

Πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε σχετικά με την έντονη φημολογία που θέλει τη Microsoft να ετοιμάζει ένα ειδικό event για το Xbox Series X. Τώρα λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει ο ίδιος ο επικεφαλής του Xbox τμήματος, Phil Spencer. Συγκεκριμένα, απαντώντας μια ερώτηση στο Twitter, δήλωσε:

Εξέτασα τα πλάνα χτες σχετικά με τη συνεχή αποκάλυψη νέων στοιχείων μέχρι την κυκλοφορία. Η ομάδα κάνει πολύ καλή δουλειά και συνεχίζει να προσαρμόζεται. Δεν ήμουν ποτέ πιο ενθουσιασμένος για τα σχέδια του Xbox. Σας ακούσαμε, θέλετε να είμαστε αυθεντικοί, θέλετε διαφάνεια. Σχεδιάζουμε να συνεχίσουμε όπως τώρα. Το επόμενο βήμα δεν θα χρειαστεί και πολύ αναμονή (τα παιχνίδια).

Από τις δηλώσεις του Spencer καταλαβαίνουμε πως η εταιρία θα συνεχίσει δυναμικά την προώθηση της κονσόλας της και δε θα σταματήσει τη ροή πληροφοριών. Στο πλαίσιο αυτό ο Spencer φαίνεται να επιβεβαιώνει και τις φήμες που έκαναν λόγο για ένα Xbox event το Μάιο, αφού αναφέρει χαρακτηριστικά πως δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε και πολύ ακόμα μέχρι να δούμε τα παιχνίδια του Series X.

Για την ιστορία, η Microsoft ξεκίνησε με την αποκάλυψη της ονομασίας και της εμφάνισης της κονσόλας στα The Game Awards 2019. Στο ίδιο event  αποκάλυψε και το πρώτο παιχνίδι του Xbox Series X, το Senua's Saga: Hellblade II. Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια, ήδη γνωρίζουμε πως η 343 Industries ετοιμάζει το Halo Infinite και η Rare το νέο της IP ονόματι Everwild. Πιθανότατα στο νέο αυτό event θα δούμε και τα τρία αυτά παιχνίδια, καθώς και άλλες εκπλήξεις που ίσως επιφυλάσσει η Microsoft.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τα σχέδια της Microsoft και το Xbox Series X μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.